3 DAYS LEFT

Wææææ!

Jeg kom liksom akkurat på at det bare er 3 dager til jeg stikker til Berlin, og det var virkelig et sinnsykt stor lyspunkt i denne nitriste hverdagen. Hehhe. Go where the sun is, sa du? HEELL YEAH, for i Berlin er det nemlig meldt strålende sol i helgen med hele 10 varmegrader, og det skal bli så deilig å komme seg bort på en liten weekend-tur til en såpass spennende destinasjon. Denne helgen skal kun bestå av max hygge, utepils, tusling rundt i denne fargerike byen, og ikke minst… Konsert!

Jepp, dere hørte riktig, for selvom jeg ikke er en ihugga musikkentusiast, er noe av det gøyeste jeg vet å dra på konsert. Uansett hvilken artisten det er snakk om egentlig, for det er noe helt eget med stemningen når en eller flere lager magi fra scenen. Det er Sam Smith som skal skape magi denne gangen, og er det én mann som har en praktfull stemme, så er det han. Husker dere den gangen jeg la ut «Latch» av Disclosure her på bloggen? Den sangen må være min soleklare favoritt gjennom tidene, og det er faktisk Sam Smith som synger, noe jeg ikke visste før flere måneder etter at jeg hadde lagt mitt elsk på den låten. I tillegg har han jo akkurat sluppet Money On My Mind, som vokser mer og mer på meg, så dette blir så sjuuukt bra! Ojojoj som jeg gleder meg!

Jeg slenger med noen bilder som google nettopp fristet meg med, og jeg kjenner faktisk at reisefeberen sniker seg innpå meg. Jeg skal ikke så langt av sted, men jeg skal til en ny og spenstig destinasjon, og en by jeg gleder meg til å vise dere en million bilder fra. Lenge leve reiselivet, sier jeg bare!

Jiiippiiiiiiii!

Noen som gleder seg til å følge med på fargeruke oppdateringer, eller? Det gjør i hvert fall jeg ♥

Nyt dagen så lenge, og folkens? Har dere noen Berlin-tips som dere ikke har delt med meg tidligere, blir jeg dødsglad om dere slenger igjen noen gloser i kommentarfeltet. YEEY!

Klem i fleng