Annonse

3 DAYS LEFT

Se der ja, da var vi tilbake til virkeligheten!

Jeg er altfor glad i helligdager og ferie. Selvom jeg aldri har fri, er det likevel noe herlig over det at verden liksom står litt stille rundt meg – ikke noe kjas og mas, men bare feelgood og ro. Det ville vel ikke vært særlig innafor det heller i det lange løp, så det gjelder å gjøre det beste ut av det. Enig?

Og så er jo dette en spennende uke, for på tordag er det sesongstart av Bloggerne, og jeg er hundre prosent sikker på at dette kommer til å bli en knalldeilig sesong. Casten er kjempebra, og jeg tror det kommer til å bli mye å engasjere seg i og masse å le av. Dennis og jeg kommer til å ha enda flere krangler og uenigheter, selvfølgelig i kombinasjon med mye kos. Han kaller meg bare for dragen, noen ganger med god grunn, men så er jeg ikke drage uten at det er noe der inni meg som har blitt fremprovosert av en viss mann, haha. Det er utrolig hvor irritert man kan bli på kjæresten, og hvor deilig det faktisk er å la litt sinne gå utover den aller nærmeste. I gode og onde dager, var det ikke sånn? Hehe!

Teaseren lover godt, så nå er det bare til å glede seg!

Opp med en hånd de som skal tune inn på TV2 Bliss klokken 21.30 på torsdag!?!?

Juuuuhuuuuuu ♥

Annonse