Annonse

3 DAYS LEFT

Altså unnskyld meg, men hva i alle dager skjedde med været i dag da? Snøstorm? WTF? Jeg trodde helt oppriktig at våren var på vei, men neida… På den andre siden, gleder jeg meg litt ekstra mye til mandag, for da sier jeg takk og farvel til møkkavær, og hellooo til sol og sommer. Sorry at jeg maser så sykt mye om denne Hawaii-turen, men jeg er såå giret, og min begeistring må jeg selvfølgelig dele med dere. 

Beach life here I come!

Men dere? Nå er jeg ferdig med IKEA, og har kommet meg ut til mamma, Fokus og Jon. Jeg har nemlig invitert meg selv på middag, og i tillegg bestemt menyen. Gjett hva vi skal ha da? Hjemmelaget fiskegrateng!!! Namm nam nam…. Det er noe av det beste som finnes, og jeg får faktisk vann i munnen av tanken. Mmmmmm… 

FOR en trivelig fredags ettermiddag, og enda triveligere var det da jenten bak kassen på en bensinstasjon jeg var innom tidligere, bare «Åååå, jeg leser bloggen din, og elsker den. Kan jeg få en klem?», og jeg bare, «Åååå så sinnsykt koselig» mens jeg la meg over disken for å klemme litt på hun supersøte snuppen bak kassen. Herreguuud så koselig, og det skal dere bare vite, skjønninger… At jeg synes det er kjempekoselig når dere kommer bort for å si hei ♥

Nyt ettermiddagen så lenge, så skrives vi litt senere. Da kommer stemningsvideo fra London, som jeg håper vil falle i smak. 

SMASK

Annonse