3 MENINGSFULLE TING DU BØR GJØRE I HELGEN

Nå er fredagen virkelig i gang, og det er på tide å slenge beina på bordet, få på seg kosebuksen eller partytoppen, og nyte et glass god rødvin i det man entrer helgen. Åh – den følelsen, ikke sant? Denne helgen kan by på så mangt, og helgen blir jo ikke bedre enn du gjør den til selv. Og akkurat denne helgen, folkens, kan fort bli en helg med mening – en helg hvor du rett og slett kan gjøre en forskjell!

Disse tre tingene synes jeg du bør vurdere denne oktoberhelgen ♥

1. FAKKELTOG MOT PELS: Dere vet hvor jeg står i pelsdebatten… Jeg skriver minst ett innlegg om denne grusomme næringen hvert år (siste innlegg HER), og nå trenger dyrene oss mer enn noen gang, ettersom regjeringen ønsker å KUTTE all støtte til frivillige dyrevernsorganisasjoner, og samtidig tildele 2 føkkings millioner kroner til pelsnæringen. Det er hårreisende! NOAH arrangerer deres fjortende fakkeltog mot pels i morgen, 21. oktober, og nå skal vi enda en gang vise politikerne at vi er mange som ønsker tomme bur, og at vi aldri kommer til å gi oss!

Sees vi på Youngstorget i morgen klokken 17:00?

Finn ditt nærmeste fakkeltog HER!

2. BLI ORGANDONOR: Det finnes faktisk ikke en eneste god forklaring på hvorfor man ikke skal donere bort velfungerende organer, om man skulle miste livet… Hvis jeg dør i morgen, er det helt sikkert mye inni der som kan bidra til mye godt for andre, som sårt trenger noen nye nyrer eller et hjerte. Når jeg er død er det vel strengt tatt ikke nødvendig at organene mine blir med meg i graven – hva i huleste skal de nedi der å gjøre? Nå skal jeg riktignok kremeres, og da føles det enda mer unødvendig å la friske organer gå opp i røyk.

Hvis alle hadde stilt seg positiv til organdonasjon – bare tenk hvor mange liv vi kunne berget? Når ett liv går tapt, hvorfor skal ikke dette berge et annet? Får ikke døden en viss mening om den kan berge et annet liv?

Bli organdonor HER og NÅ! Gjør det, bare gjøøøø deeeet!!!

3. BLI BØSSEBÆRER: På førstkommende søndag er det duket for TV-aksjonen, og er det én ting som er sikkert som banken, så er det at et helt lands fremtid står på spill, når barn i krig og konflikt ikke får utdanning… Utdanning er så viktig, og heldigvis jobber UNICEF hardt for at barn ikke skal få ødelagt fremtiden grunnet de voksnes kriger og konflikter.

TV-aksjonen 2017 skal gi utdanning til barn i Colombia, Mali, Syria, Pakistan og Sør-Sudan, og jeg ser virkelig frem til å gå med bøsse på søndag, og samle inn (forhåpentligvis) masse penger. Jeg registrerte meg superenkelt HER, og skal altså bruke noen timer av søndagen, til å gjøre en forskjell sammen med Stine og Pay – jeg gleder meg stort! Bli med på å gjøre en forskjell du også, da!? Om du ikke har mulighet til å gå med bøsse selv, kan du likevel bidra økonomisk ♥ Alle monner drar!

For en BRA helg dette kommer til å bli… En helg utenom det vanlige, og rett og slett en tvers gjennom vidunderlig helg ♥

Ønsker dere alle en sprudlende fredagskveld! Sees i morgen ♥