3 NYE LÅTER PÅ SPILLELISTEN

Hva i alle dager skjer med denne lørdagen da!? Var det ikke nettopp morgenstund med kaffe på sengen? Denne lørdagen går jo altfor fort, haha, og nå må faktisk begynne å kle på meg, og gjøre meg klar til fakkeltog. Aller først tenkte jeg å dele tre låter med dere som jeg akkurat har addet til favorittspillelisten min. Her snakker vi noen skikkelig feelgood-låter som får frem smilet og humøret, og Snoop Dogg sin versjon av Batman og Robin, er jo bare den råeste sangen ever for oss som digger Batman. Det var flere på Snapchat som lurte på hvilken sang jeg hørte på i går, da jeg tok min egen lille Batmobil på EU-kontroll, og dette er altså låten som ble spilt i bakgrunnen, haha!

Nei, dere… Nå skal jeg fyre opp disse låtene på full guffe, mens jeg gjør meg klar! Om en time møter jeg Pay og Mia til en liten matbit, og deretter blir det fakkeltog for alle penga. Håper vi sees, folkens ♥