3 SERIER VI ELSKER

Det er ingen tvil om at jeg ble en film- og serie-junkie da jeg ble sammen med Dennis. Før jeg møtte han hadde jeg vel bare sett Sex and The City og Friends (haha), og jeg er virkelig glad for at han har fått meg inn i en fantastisk verden av gode serier og filmer. Det er jo så mye bra der ute, og er det noe vi liker godt på kveldene, så er det å krype opp i såffan mens en god serie snurrer på TV-skjermen. Siden det er så mange av dere som lurer på hva vi ser på og hva vi kan anbefale, tenkte jeg at det ville være en god idé å lage et lite innlegg over de seriene vi ser nå, eller som vi har sett nylig.

GAME OF THRONES – HBO

Hjelpes så lang tid Dennis måtte bruke på å overtale meg til å se denne serien… Jeg var overhodet ikke giret siden jeg synes alt som er overnaturlig og som inneholder drager er teit, og hadde ekstremt lave forventninger på tross av alle gode anmeldelser og meninger. Overalt hvor jeg var hørte jeg liksom at jeg var gal som ikke hadde sett denne serien enda, og til slutt gikk jeg med på å se noen episoder. Dette angret jeg ikke på, og serien har blitt min soleklare favorittserie gjennom tidene. Game of Thrones er SÅ FANTASTISK BRA at det gjør vondt – det er så mye spenning, og jeg har blitt så engasjert i det jeg har sett at jeg både har kastet ting i veggen av sinne, og grått en hel foss av noe som har vært trist eller så hinsides vakkert. Om du enda ikke har sett denne serien, anbefaler jeg deg på det sterkeste til å gjøre det nå – du kommer IKKE til å angre!

WESTWORLD – HBO

Westworld har også vært en serie jeg har vært skeptisk til – sånn siden den tross alt er basert fra en sci-fi klassiker fra 1973, og som Dennis har brukt lang tid på å overtale meg til å se. Vi har kommet litt over halvveis i denne galskapen som krever full konsentrasjon, men herregud for et mesterverk. Serien er ekstremt spennende, og har en spenningskurve som er så brutal at du ikke kan gjøre annet enn å sitte klistret til skjermen. Serien går kort fortalt ut på at det finnes en slags fornøyelsespark med westerntema, befolket av tenkende menneskeroboter – programmert til å tilfredsstille alle fantasier gjestene måtte ha. Dette er så vanvittig, og at robotene ikke er klar over hva de egentlig er, gjør serien formidabel. Dette er virkelig en serie du må se – i hvert fall hvis du er like fan av Anthony Hopkins som oss!

AMERICAN HORROR STORY – NETFLIX

Du finner ikke en mørkere TV-serie enn American Horror Story, som passer ypperlig for oss som har et elsk-hat-forhold til skrekk- og horrorfilmer. Vi har sett alle de ulike sesongene som hver og en tar for seg en helt ny hendelse og historie – dog med de samme fantastiske skuespillerne. Den siste sesongen som nå ligger ute – «Roanoke» er så ufyselig og skummel, at jeg sent i går kveld måtte gjemme meg bak en pute gjennom hele 4. episode – dette her er skremmende bra, og såpass genialt forferdelig at man blir på grensen til utslitt av alle inntrykkene. Dette er altså serien for deg som liker skrekk, og en serie som burde hatt 20-års aldersgrense, haha.

 Hvilke serier liker dere best? Og er dere like begeistret for disse tre favorittene som oss?

Dennis har FIFA-kveld med noen kompiser, så nå har jeg søkt dekning på soverommet. Jeg ligger i skrivende stund i sengen, og fikk plutselig lyst til å male alle veggene mørkeblå, haha. Det er jo noe litt mer sexy over mørke soverom enn sånne kritthvite som det vi har, så nå skal jeg google etter inspo. Kanskje det blir et nytt maleprosjekt her i huset i nærmeste fremtid!? Wiiii!