3 SOLEKLARE FAVORITTER

Hey beauties ♥

Er dere frisk og opplagt og klar for en ny dag? 

Her i huset har vi sovet lenge, og først nå er det tid for frokost og mange kopper kaffe, før vi skal prøve å tææne litt senere. Det er jo litt stusselig å ikke utnytte solstrålene når man hører på radioen at det er fare for vannplaning på vestlandet, grunnet store mengder regn, så her har vi absolutt ingen grunn til å klage på varmen og det fine været. Heheh. 

Men dere? Jeg får stadig spørsmål om hvilke neglelakker jeg bruker, og før jeg legger meg strak ut ved bassenget, tenkte jeg å vise dere mine tre neglelakk favoritter (alle er selvfølgelig fra OPI, siden OPI er LIVET) som jeg bruker oftest. Flere spør meg også om jeg skifter neglelakk til hvert antrekk, og ved flere anlendninger gjør jeg faktisk det. En fresh neglelakk tilfører antrekket det lille ekstra, og fine, sprudlende og velstelte negler er et absolutt must!

Her er de altså… Mine tre deilige OPI-favoritter, som dere kan få fatt i hos bl.a MakeStyle, Blivakker, Blush, Skin Tonic og Cubus. 

«Haven’t the Foggiest» kommer til høsten, så det er bare til å glede seg. Den lakken er nemlig helt RÅ, og enda freshere blir den når man topper den med et lag av den glittrende «Which is witch«! 

Ha en deilig dag så lenge, så snakkes vi litt senere ♥