Annonse

30 BACK TO SCHOOL MUST-HAVES!

//Produkter fra egen nettbutikk

Heia, deilige dere 

Håper dere har en vidunderlig start på dagen der dere måtte befinne dere. Noen er kanskje på ferie fremdeles, mens andre er i full gang med fadderuker og forberedelser til skolestart, og nå er jo virkelig tiden inne for å gi garderoben et påfyll til skolestart. 

De fresheste Back to School-antrekkene finner dere selvfølgelig på StyleConnection.no, hehe. Det må jo være lov å si, sant? Her finner dere noe for enhver smak, enten det skal være sporty, rocka, laidback eller fargerikt. Noen tenker gjerne som meg – at more is more, og at man blir ekstra glad av mixe både ulike møster og farger. Andre liker gjerne at fargekombinasjonen skal være litt mer basic, og en slik kombinasjon er absolutt ikke kjedelig. 

Produktene i shoppen er designet med kjærlighet, og med en visjon om at de kan brukes året rundt. Jeg lager akkurat det jeg liker og som mangler i garderoben, i tillegg til at jeg holder meg langt unna alt som heter «trend», noe som gir klærene i butikken en livslang levetid. Dette ser jeg på som superviktig, da de aller fleste av oss ikke har råd til å shoppe alt det «nye» og «trendy» som kommer ut til hver sesong. På StyleConnection finner dere altså et utvalg som garantert får deg i godt humør, og som kan mixes og matches på alle mulige måter. 

1. Mesh Long Tee HER 2. Converse HER 3. Wanderlust Long Tee HER (finnes også i sort HER) 4. Tattoo Choker HER 5. Sweat Skirt HER (finnes også i sort HER) 6. Adidas Superstar HER 7. Gymbag HER 8. Nydelige lakker fra OPI Infinite Shine HER 9. Boyfriend Denim Shorts HER 10. Notebook HER 11. Brooklyn Tee HER

12. Happy 90’s Necklace HER 13. Sneakers fra Nike HER (annonselenke) 14. Popcorn Tee HER 15. Leo Flower Sweat HER (finnes også med palme-print HER16. Pineapple Tee HER 17. Gymbag – Donut HER 18. Lipgloss HER (annonselenke) 19. Hårspray HER (annonselenke) 20. Big City Lights Leggings HER (finnes også i Pink Galaxy HER)

21. Skater Skirt – Hot Pink HER 22. Slip-ons fra Vans HER 23. Råfine neglelakker fra OPI Infinite Shine HER 24. Rookie Tee HER 25. Gymbag – Lego HER 26. Leopard Slip-ons fra Vans HER 27. Knallrosa leppestift HER og mascara HER (annonselenker) 28. Paradise Sweat HER 29. Multi Bracelet – Neon HER 30. Rosa undertøy HER (annonselenke)

Det er bare fantasien som etter grenser, og det er jo det som er så deilig. Jeg mener at man skal kunne slenge på seg akkurat det man vil uavhengig av hva som er «trendy» eller ikke, for det er faktisk det som bringer frem det gode humøret og økt selvtillit. Og dere? Det er sommer til langt ut i september, haha, så vis frem de lekre, solbrune leggene deres på skolen, ved å bruke digge skjørt eller shorts, hurra!

Helt på tampen ønsker jeg å tilby 10% rabatt på ALLE varer i shoppen ut august. Dette håper jeg bidrar til å gjøre shoppingen på www.styleconnection.no litt ekstra hyggelig ♥ 

RABATTKODE: BACKTOSCHOOL

Annonse