Annonse

30 SPØRSMÅL OG SVAR – DEL 2!

Hei igjen, vakre venner ♥

Solen skinner i hovedstaden, og snart skal Dennis virkelig feires.. Så mens vi feirer og skåler, kan jo dere hygge med svarene på 30 nye spørsmål som dere stilte for litt siden.

Here we go! 

1. Haha, har en helt absurd dilla, eller hva jeg skal kalle det, på høgder til folk.. Syns meg og mine 161 cm er så lite, så en dag søkte jeg på hvor høy jennifer aniston (hadde sett på friends og fikk en tanke om hvor høy hun egentlig er), og da jeg fant ut at hun «kun» var 164 cm, ble jeg plutselig veldig glad, og du ser fantastisk høg ut, med sykt lange ben osv på bilder, så derfor lurer jeg på hvor høg du egentlig er?

Haha, herlig. Jeg var en gang 169, men jeg har krympet, og det er ikke kødd en gang.. Nå er jeg 165, så fire centimeter er gone. LOL! Hvor pokker ble de av, liksom?  

2. Hvilke nettsider er det du shopper mest fra?

Jeg må jo selvfølgelig nevne min egen webshop – de fleste klærene i garderoben min er herfra. I tillegg handler jeg en del på Nelly.no, og da går det for det meste i sko. De har så mange fine varianter til fine priser, og det kan jeg like. Jeg er også ofte innom Junkyard.no. Her får man så mange freshe sneakers og solbriller, i tillegg til fete ytterjakker og stasj til vinteren. 

Når det kommer til interiør handles mye på nett, og da går det for det meste i Ellos.no og hm.com. Voga.com er helt rå når det kommer til møbler, og Smeltt.no selger unikt interiør. Love it!

3. Er det mulighet for at du får inn et skaterskjørt som er helt hvitt igjen? hadde reddet sommeren utrolig mye! 

Da blir det nok ikke før til neste sommer. Det tar mellom 8 – 12 uker å produsere, så dette skjørtet vil ikke være på lager før sommeren er over. Dessverre.. Men jeg skal absolutt ha ønsket ditt i bakhodet når jeg går i gang med neste kolleksjon.

4. Kan du ha sånne som Marthe Borge har, sånn «den aller første gangen» og «den aller siste gangen»? 

Selvfølgelig kan jeg det. Helt topp at dere kommer med ønsker til innlegg. Det gjør dagene hvor skrivesperren melder sin ankomst, litt lettere, så tusen takk for god inspo. Skal få laget et slikt innlegg i løpet av nærmeste fremtid. 

5. Jeg vurderer å flytte til Oslo til høsten, og lurte derfor på om du kunne si hva det beste med Oslo er. Det virker så stort og upersonlig, Er det det?

Oslo er generelt sett ganske upersonlig, ja. Jeg synes byen mangler sjarm, men likevel er det steder som oser av personlighet og feelgood. Sånn som Grünerløkka f.eks. Dette er en liten oase i hovedstaden hvor du finner sjarmerende butikker og kaféer på hvert hjørne, og hvor atmosfæren er laidback og hyggelig. Her kan du gå rundt og se ut som en dass, uten at noen bryr seg. Sånt kan man like. 

Hold deg unna Karl Johans gate og områdene rundt. Det er her alle turistene går, og det er så trist at dette er det første som møter dem. Mange aner ikke at Oslo har så mye mer å by på enn en crowded shoppinggate, Oslo City, Fridays og Egon, og det er så trist. 

Aker Brygge er også et herlig område, altfor mange turister riktignok, men går man utover mot Tjuvholmen, finner man både fantastiske restauranter, et område med sjel og til og med en strand. Helt herlig! Det som også er så deilig med Oslo er alle mulighetene, at det alltid skjer noe, og at man får følelsen av at man kan oppnå alt man ønsker. Man er liksom omringet av de elementene som skal til for å komme langt, og det er ingen tvil om at de fleste gode jobbmulighetene finnes her i hovedstaden. 

Og så må jeg selvfølgelig nevne at man kun 10 minutter utenfor asfalt og byliv, finner skog og mark og natur. Vakker natur, og det er helt nydelig at man har to vidt forskjellige verdener med bare noen minutters avstand! Kom deg over til Oslo, sier jeg bare!

6. Hva er det søteste, morsomste og slemmeste Dennis har gjort mot/med deg? Dere er så søte sammen jeg dør!

Haha, hmmm.. Denne her er vanskelig, for han gjør så mye rart og koselig hele tiden, men skal vi se her..

Det slemmeste må være når han skremmer meg så heftig at jeg holder på å dø. Det er faktisk veldig slemt. Eller da han filmet det sinnsyke raseriutbruddet jeg hadde for en tid tilbake, for så å legge det ut på Facebook. Det er ikke særlig snilt gjort, haha. Søte ting gjør han hele tiden, men det søteste er når han kommer hjem fra reise med en stor blomsterbukett i hånden. Det synes jeg er så herlig. 

Det morsomste var da han kom hjem fra guttetur med en gave innpakket i Mulberry eske. Han vet jo at jeg hater sånne dyre designergreier, og hadde gjort en solid innsats i en Mulberry-butikk for å få med seg både eske og pose, som han deretter kunne bruke til innpakking av en billig cardigan fra H&M. Han lurte meg trill rundt, og det hele endte med lettelse og en god latter. I tillegg var han både morsom og sporty da han stilte opp på poledancing, og tok stangen med storm, haha. Det er ikke mange kjærster som faktisk blir med damene sine på noe sånt, så der fikk han mange plusspoeng i boken!! 

7. Tok du opp lån for å starte med første kolleksjon?

Ja det gjorde jeg, ganske så mye også faktisk, og til nå har jeg vel investert nærmere 3 millioner kroner i StyleConnection.

Det er ekstremt kostbart å drive med egen produksjon, og alt som følger med. Man tenker det ikke skal kose allverdens, men bare oppsettet av nettbutikken har kostet over 150.000 kroner. Det sier jo litt om hvor dyrt det er å drive butikk. Klærene koster også en god del å produsere, men jeg betaler heller mer for mindre, slik at jeg er sikret god kvalitet! Det tror jeg også kundene mine setter stor pris på!  

8. Jeg lurer på hvordan denimshortsen i nettbutikken din er på størrelsen? Hvis man bruker S/M til vanlig, hva bør man velge?

Denne shortsen har en boyfriend fitting, som vil si at den er ganske løs i fasongen. Den er litt stor i størrelsen, så er du mellom S og M kan du fint ha den i S, uten at det vil påvirke shapen. Jeg må også legge til at shortsen er FAB! Det beste plagget jeg har i garderoben..

9. Skal du ansette flere for å jobbe for deg?

Dette er en drøm i tillegg til et stort behov. Nå gjør jeg alt selv, bortsett fra å pakke varene og sende dem ut til kundene.

Jeg drifter både butikken, oppdaterer vareutvalget, fikser foto, legger inn all informasjon per produkt, lager varenummer og varenavn, i tillegg til å ta meg av kundeservice. Jeg har tre mailkontoer jeg prøver å holde styr på, og det er vanskelig å jobbe effektivt og strukturert når man har så mye på planen. I tillegg skal bloggen oppdateres to ganger daglig, og bare bloggen er jo en 100% stilling i seg selv. Phuu… One day, sier jeg bare.. One day skal jeg få en ansatt, men det koster jo en del, og det har jeg ikke råd til per dags dato. 

10. Hvor henter du inspirasjon?

Jeg henter inspo overalt.. Gjerne i kule bøker eller magasiner, og selvfølgelig på Instagram og nettsider som Pinterest, Tumblr og Weheartit. Sistnevnte er jeg innom flere ganger i uken, og denne siden får meg alltid inspirert. Musikk er også en stor inspirasjon, i tillegg til reise, spennende destinasjoner, og rare folk. 

11. Hvordan får du så mye energi? Elsker at du er alltid er så sprudlende og glad!

Haha, jeg aner ikke, men når sant skal sies, så er jeg ikke alltid like sprudlende. Ofte er energien på bånn, og da blir jeg bare en zombie som det ikke er noe alright å henge med, haha. På dager hvor jeg er on fire, har jeg ofte mye på planen, og mye på planen gjør meg giret og engasjert. I tillegg har jeg så fantastiske blogglesere, som tilfører masse glede og energi. Takk!

12. Hvilken shampo bruker du?

HE HE! Jeg bruker den som ser freshest ut i hyllen på butikken. Det er sjelden jeg betaler mer enn 40 spenn for en shampo, for å si det sånn! 

13. Kjenner du Gabrielle på ekte? Siden du skrev du hadde møtt hun.

Ja jeg kan vel egentlig si at jeg begynner å kjenne henne.. Vi har møtt på hverandre flere ganger, og vært på en veldig hyggelig date. Det skal vi gjøre igjen, og jeg håper og tror at vi kan bli enda bedre kjent etterhvert. Vi er jo så sjukt busy begge to, og derfor er det ikke så lett å finne tid til å møtes, men når vi først treffes over et glass vin, har vi det ekstremt hyggelig. Hun er et fyrverkeri av en dame. Helt RÅ!

14. Hvorfor sluttet dere bare med snikk snakk mandag, det var så utrolig gøy å følge med på.

Det tok altfor mye tid, dessverre, og da Belinda fikk «voksenjobb» med masse ansvar i OPI hadde vi ikke sjans til å finne tid til å filme. Jeg hadde masse annet å styre med og det hadde hun også, så vi så oss nødt til å kutte ut hele greien. Nå bor vi jo ikke i samme by en gang, så da sier det seg selv at det er umulig å få det til. MEN.. Vi planlegger å lage noen videoblogger når vi først er med hverandre, som kan kompensere litt. Høres det fint ut?

15. Er bare såå stooka på å lese om ditt bryllup, så jeg lurer på; hvordan kan du beskrive ditt beste frieri og bryllup? hvor vil du evt dratt på honeymoon?

Haha, det er bra det ikke bare er jeg som er stoka på bryllup, og jeg svarte faktisk på dette for en stund siden. Derfor kopierer jeg like så greit svaret mitt inn her.. 

Jeg har egentlig alltid trodd at jeg ønsker et tradisjonelt bryllup med kirke og hele den pakken der.. Den planen har jeg lagt til side for lengst, og jeg ser for meg noe som er alt annet en tradisjonsrikt. Jeg ser for meg lekenhet, sterke farger, en avslappet stemning, blomster i håret, rosa negler, bare tær og ankelsmykker. Jeg ser for meg sol og sommer, masse blomster, lys i fargerike små krukker, og en setting som bare oser av feelgood!

Og når det kommer til kjolen, så skal den være alt annet enn en typisk prinsessekjole. Den skal ikke ha korsett eller hjerteformet brystparti.. Den skal heller ikke være massiv, men likevel forseggjort på en enkel måte. Jeg drømmer om blonder og kanskje noen lange ermer, og sløret dropper jeg. Håret skal være løst med en beachy look, og jeg skal ikke ha på meg sko. Hmmm.. Drømme, drømme.. Nå forsvant jeg jo fullstendig inn i en fantasiverden jeg aldri vil forlate, haha!! Forhåpentligvis skremmer jeg ikke Dennis helt her nå!!

Jeg ser for meg et fargerikt bryllup med en bohemsk touch, fylt til randen av herlige og sprudlende elementer, og et bord dekket med morsomme overraskelser som får gjestene til å smile.. Og så skal vi selvfølgelig ha photo booth, det er jo et must, og det skal være så mye latter og glede, samt såpass mange crazy dancemoves at gjestene er støl dagen etterpå. Det skal være så gøy.. GØY med capslock! Og festen skal aldri ta slutt..

Jeg må jo faktisk innrømme at Dennis og jeg har snakket litt om denne dagen.. Vi har drøftet litt og drømt oss litt bort, og vi er begge to veldig enige om hvordan vi vil ha det, noe jeg mener er superviktig – at ikke brura tar over hele styringen som det kan virke som at mange fort kan gjøre, haha! Vi kvinner blir jo veldig lett revet med, og da kan jeg tenke meg at det er ekstra lett å bli litt for mye revet med rundt bryllupsplanleggingen..

Og så må jeg faktisk bare innrømme en ting til.. HE HE! Vi har jo sett for oss diverse locations, men siden været er såpass ustabilt her i landet, synes jeg at det kan være herlig å gifte seg i utlandet.. I SYDEN.. Neida.. Men i hvert fall på en plass hvor man er garantert pent vær. Jeg ønsker jo at solen skal skinne på en dag som denne, selvom været betyr mindre enn det å faktisk gi sitt JA til mannen du elsker.. Så vi har tenkt litt.. Og drømt litt.. Ooooog kommet frem til at det råeste EVER hadde vært å gifte seg i Mexico.. På Paradise Hotel!!!!!!! Wæææææ.. Hvor sjukt hadde ikke det vært? Både vakkert, sært og litt komisk, eller hva? At vi faktisk gifter oss der det hele startet? At vi faktisk gifter oss der vi møttes for første gang? Å holy macaroni.. DÈT hadde vært noe det.. Vi får se..

Åhåj.. Nå vil jeg bare gifte meg ASAP! Aller helst i går, hehe!

16. Kunne du tenke deg å bli gravid om 2 år?

Det er ingen hemmelighet at barn skremmer meg. Tanken på egne barn og graviditeten i seg selv gjør meg superstresset og kvalm, så jeg tror ikke jeg er klar riktig enda. For å være ærlig klarer jeg ikke se for meg når jeg eventuelt skulle bli klar, det passer liksom ikke inn i livet mitt, men sånn vil man vel alltid tenke – at det egentlig ikke passer. Dennis er mer klar enn meg, men jeg tror nok vi venter noen år til ja, haha. 

17. Hvordan er din rolle som mor tror du?

Oj.. Haha.. Jeg tror jeg blir hun litt avslappa moren.. Hun som ikke på død og liv skal dikkedulle med kidden hele forbanna tiden, og som sørger for at ungen ikke blir en bortskjemt liten dritt, som bare skriker og griner.

Jeg blir hun mammaen som fint kan la ungen grine litt uten å få panikk, og som gjør det som skal til for at barnet blir happy og sjarmerende. Jeg ser altfor mange mødre kommer løpende til ungen sin bare den lager en liten lyd, og disse barna blir ofte så skeptisk til alt og alle, og ikke noe sosial i det hele tatt. Sånne unger skal ikke jeg ha!

18. Har du noen favorittreisemål innen Europa?

Åh.. Europa er fantastisk, jeg elsker å reise rundt her, men Italia er et av de vakreste stedene. Arkitekturen tar virkelig pusten fra deg i takt med naturen, og jeg elsker de mange små og unike små byene som finnes her. Ibiza er ikke helt dumt det heller, og en tur hit anbefales på det varmeste. Det er ikke bare party og galskap, men også vakre perler som Formentera og Gamlebyen.

Praha er også en av mine favorittdestinasjoner. FOR en by! Så vakker og spennende på en og samme tid! Jeg drømmer også om Santorini, og håper på å få tatt en tur i løpet av neste sommer. Det hadde vært helt vidunderlig. 

19. Kunne du tenkte deg å flytte til Stavanger?

Jeg elsker Stavanger, og synes dette er en av de fineste byene i Norge. I tillegg stortrives jeg her, så jeg hadde ikke hatt noe i mot å flytte hit. Ikke nå, men kanskje en eller annen gang senere i livet!

20. Hvordan er dine klær i størrelsen (styleconnection) små, store? Hvordan størrelse bruker du i de fra din butikk litt lettere å ha en sammenligning..? Har så lyst på noen plagg derifra men er så usikker på hvilken størrelse jeg trenger.

Dette med størrelser skal ikke være lett, de varierer jo så til de grader fra butikk til butikk, så jeg skjønner at det er vanskelig.

I min butikk skal størrelsene i utgangspunktet være ganske gode. Jeg har gått på et par smeller, hvor enkelte skjørt har blitt levert i altfor små størrelser, men er plagget lite, står det oppført på nettsiden. Jeg bruker S i alle underdeler og S og M i overdeler. Det kommer helt an på hvordan jeg ønsker at plagget skal sitte på kroppen, men overdelene er stort sett oversized i fasongen. 

På de fleste produktene står der oppført en lenge/vidde på en str. M. En grei huskeregel er å trekke fra/ legge til 2 cm. på både lengde og vidde for hver størrelse man går opp eller ned. 

Håper dette gjør det lettere for deg å handle ♥

21. Hvordan greier du å ta så lyse og fargerike bilder, uansett setting. I tillegg redigerer du bildene dine veldig pent. Jeg vet du har skrevet hvordan du redigerer bildene på bloggen, kanskje du kunne vist hvordan du fikser på instagram/sosialemedia bildene dine? 

Det kommer an på utstyret man bruker, der ligger det avgjørende resultatet. Jeg tar aldri bilder til sosiale medier som bl.a Instagram, med telefonen.. Jeg tar faktisk ikke noen bilder med telefon, KUN med et bra kamera, og så redigerer jeg dem før jeg lagrer dem på telefonen, for så å legge dem ut. En ganske lang prosess, men jeg er jo så nøye på god kvalitet, haha.  

22. Føler du at du har lyktes så langt i livet?

Ja, definitivt! 

Ved å være målrettet og gi alt, har jeg oppnådd mye av det jeg har drømt om, som f.eks å lansere egen kleskolleksjon og drive eget AS! I tillegg har jeg omsider kjøpt drømmeleiligheten med drømmemannen, så jeg vil si at livet er ganske bra akkurat nå. Jeg er veldig lykkelig og stolt av meg selv!

23. Når du var tenåring/ungdom, hvilke planer hadde du for fremtiden?

Jeg var målrettet allerede fra tenårene, og hadde en plan om å bli en dyktig forretningskvinne. Allerede som 14-åring var jeg i full gang i arbeidslivet, og jobbet rævva av meg for å komme meg opp og frem.

Som 19-åring ble jeg butikksjef med personalansvar for seks personer. Det var her jeg visste at jeg kunne klare alt om jeg bare jobbet hardt nok for det. Jeg begynte å drømme om en fremtid i klesbransjen hvor mye reiseing, og etter noen flere år i bransjen med mye fokus på jobb, var jeg Retail Manager for en klesgigant, med 200 reisedager i året. Plutselig var jeg der jeg drømte om å være som 14-åring, og jeg begynte å drømme større. Og nå er jeg her.. Akkurat der jeg vil være.. Som daglig leder og eier av mitt eget firma!

24. Hva er lykke for deg?

Lykke for meg er kvalitetstid med dem jeg elsker. Musikk.. Gode samtaler og solskinn. Lykke er fuglekvitter og tørr asfalt. Duften av nyklippet gress. En softis i solveggen, og friske blomster. Lykke er å gi komplimenter eller å si; «jeg er glad i deg». Lykke er kjærlighet, gode minner og en kopp kaffe på morgenkvisten ♥

25. Hvis det er en ting som kun finnes i utlandet, men som skulle kommet hit til Norge, hva skulle det hvert?

Asså, jeg tror jeg har rett hva gjelder Nerds, og at de ikke har kommet til Norge. Hvis de har det har jeg ikke gjort jobben min skikkelig, men er det én ting det deilige USA har, så er det NERDS, og NERDS er noe av det diggeste snopet som finnes. Jeg har fortsatt en hel haug liggende etter USA-turen i fjor, og jeg er nøye på å ikke trøkke i meg for mange pakker i løpet av en måned, slik at jeg ikke skal gå lei, haha! 

PS! Jeg spiste akkurat to pakker i rekordfart, og har aldri vært mer kvalm og uggen. Jeg tror jeg trekker tilbake det jeg skrev over her, hahah!

26. Hvis du hadde vært statsminister, hva i verden skulle du ha endret på da?

Ojoj.. Jeg hadde aldri egnet meg som statsminister, for jeg hadde satset alt på one thing and one thing only, nemlig eldreomsorgen.

Jeg hadde derfor sviktet totalt på alle andre områder, for jeg hadde brukt hver eneste krone av statsbudsjettet på de eldre. Dette er en sak jeg er ekstremt opptatt av.. Jeg kan ikke fatte og begripe at det oppstår diskusjoner som handler om å bruke minde penger på de eldre, for i mine øyne er det dem som fortjener mest her i verden. Hadde jeg styrt landet hadde vi aldri mer sett eldre ligge i sykeseng i en skitten korrridor, UTEN å få den omsorgen og pleien de trenger. Jeg hadde gitt dem alt for at de skulle få en himmelsk avslutning på livet, det fortjener de!!

27. Hvem er din girlcrush for øyeblikket? 

Hmm… Det må være Pay! Payen er min evige girlcrush, haha! Hun er så morsom.. Helt rå er hun, i tillegg til at hun har en vidunderlig personlighet. En bonus er at hun er sjukt deilig, haha! Pay er LIVET!

28. Dine 3 beste egenskaper?

1. Omsorgsfull – Det er ekstremt viktig for meg at de rundt meg skal ha det bra!! Jeg håper og tror at jeg er god til å lytte, og gjør alt jeg kan for å komme med gode råd og veiledning til de som trenger det. I tillegg er jeg veldig opptatt av å gi kompllimenter, det er svært viktig for meg å fortelle mine venner at de ser bra ut, eller at de er helt fantastisk! Jeg er også omsorgsfull når det kommer til de eldre.. Jeg er ekstremt opptatt av at de skal ha det bra! Jeg viser også en enorm omsorg for dyr!

2. Kreativ – Jeg er veldig kreativ og oppfinnsom. Jeg både elsker, og har en trang å skape noe unikt, eller å stelle i stand noe spesielt og hyggelig for andre. Kreativiteten gjør meg også veldig løsningsorientert og optimistisk, og jeg ser alltid en spennende utvei om noe ikke går helt som det skal.  

3. Spontan – Spontaniteten kan kanskje virke forstyrrende for enkelte, men jeg elsker å bare komme opp med en idé eller et forslag, for så å bare hoppe i det. Bare gjøre det! Jeg elsker å ta en dag av gangen, og dra dit vinden fører meg, uten å tenke for mye over hva jeg gjør, haha. Spontaniteten henger godt sammen med kreativitetet, tror jeg, og de to egenskapene utgjør en god mix. 

29. Hva hadde du svart om Dennis hadde fridd imorgen?

JA, JA, JAAAA!!! Det er ingen hemmelighet at jeg er ekstremt klar for giftemål, og synes det er på høy tid at det skjer noe på den fronten, haha. Er dere ikke enig? 

30. Har du noen tips angående avstandsforhold? Må ha avstandsforhold med typen til høsten (Bergen-Oslo) vi har vært sammen rundt to år, og er litt redd for hvordan det kommer til å bli.

Jeg har noen gode tips på lur, og skrev et innlegg om det på bloggen for en tid tilbake som du kan lese HER. Man kan absolutt få det til å funke, så ikke vær bekymret, kjære deg!

Talk later ♥

Annonse