Annonse

30 SPØRSMÅL OG SVAR!

God morgen, kjære venner ♥

Her er det full fart, og ikke mye feriemodus.. I hvert fall ikke enda.. Så i dag var jeg tidlig oppe for å få unna noen punkter på agendaen, og i tillegg svare på spørsmålene dere har stilt meg. Jeg vet at flere ønsker svar på video, men det blir så altfor kjedelig.. Såpas mange spørsmål på video er ikke innafor, så jeg får heller spille inn noe annet lurt til dere i nærmeste fremtid. 

Alright, here we go!

1. Har du sluttet å legge ut hver dag de fargene å hva det står? Den boken du kjøpte for en stund siden…

JA! Det tok meg over tretti minutter å redigere og mekke disse bildene hver dag. Jeg skrev av teksten i tillegg til å lete frem riktig farge, for så å gjøre denne om til et pantonekort. Jeg har rett og slett ikke tid.. Unnskyld! Boken er nok mulig å kjøpe på Urban Outfitters, så check it out på nett eller neste gang dere er på ferie. 

2. Kunne du tenkt deg å fri til Dennis en gang i fremtiden dersom han ikke gjorde det og du hadde gått å ventet en god stund? 

Haha, NEI! Jeg er altfor «gammeldags» til den slags. Dessuten tror jeg Dennis ville følt seg veldig lite mann, og det var jeg som gikk ned på kne. Et frieri synes jeg faktisk at mannfolkene skal få lov til å ta den fulle kontroll over, selvom jeg synes det er sporty av de kvinnfolkene som tar saken i egne hender, haha. 

3. Varierer lønnen din fra mnd til mnd, eller ligger du gjevnt hver mnd? 

Den varierer, og det gjør økonomien veldig usikker og uforutsigbar. Tidligere var det veldig slitsomt mht. til bl.a. lån i banken. Som blogger og selvstedig næringsdrivende, har man nemlig ikke noe tilgang på en typisk lønnslipp, som er ganske viktig når man skal til banken for å søke om et boliglån f.eks. Nå er jeg derimot ansatt av meg selv i mitt eget AS, slik at jeg får en fastlønn hver måned. Denne har jeg satt så lavt som overhodet mulig, da jeg synes det er viktigere å ha et sunt og friskt firma med god økonomi. Når sant skal sies går alt som kommer inn, rett ut til kolleksjoner og alt som følger med, så økonomien er ikke så mye å skryte av likevel, haha. 

4. Er du religiøs? Hva tror du på?

Jeg er ikke religiøs. Jeg er døpt, men ikke konfirmert i kirken, og kommer heller ikke til å gifte meg i kirken. Jeg trodde faktisk at jeg var en typisk gifte-meg-i-kirken-jente, men etter å ha vært i såpass mange kirkebryllup, har jeg innsett at dette ikke er noe for meg. Gud og Jesus skal ikke være i fokus på vår store dag, og salmer er ikke musikalske innslag jeg er mest begeistret for. 

5. Hvor mange seriøse forhold har du hatt?

Jeg har hatt to seriøse forhold. Det første med min exsamboer som varte i 7 år, og nå med min elskede Dennis!

6. Hva er favorittfargen din of all time?

Min favorittfarge er knæsj rosa, haha. Sitrongul kommer på en soleklar andreplass!

7. Hvem anser du på som din beste venninne?

Min aller, aller beste venninne er Betty. Jeg ser på henne som en søster, og hun vet absolutt alt om meg. Vi kan hverandre utenatt, om man kan si det sånn, og den dagen hun gifter seg skal det bli ekstremt vanskelig å holde tale som ikke varer i det uendelige, haha.

Jeg har ikke møtt en person som er sååå godhjertet som henne. Som alltid stiller opp uansett hva, og som alltid bidrar og hjelper til. Hun har støttet meg så vanvittig mye og bidratt så til de grader når det gjelder StyleConnection – både når det kommer til blogg og kleskolleksjonen, og hun er den beste støtten en kan ha når livet virker vanskelig og komplisert.  

Hvor mange venner gidder forresten å joine på en Elkjøp-messe liksom? Bare for å gjøre min jobbhverdag enda mer hyggelig? Betty gjør sånt. Hun blir med på ting som kan virke gørrkjedelig om man ikke er en blogger, men hun er alltid positiv og engasjert. I tillegg byr hun masse på seg selv, hun er en god lytter og i tillegg flinkt til å stille spørsmål og engasjere seg i livet mitt. Dette er så viktig.. Man kan ikke være bestiser uten å gi og ta like mye, og være der for hverandre, i tillegg til å vise interesse for hverandres liv. Alle burde ha en Betty i livet sitt.. Jeg er så heldig!

8. Har du planer om å fortsette med bloggingen til etter du er 40+?

Jeg tenker å fortsette så lenge både dere og jeg synes det er givende.. Så lenge jeg har noe å dele og noe å komme med. Jeg klarer ikke se for meg slutten på bloggingen enda i hvert fall.. Jeg har så mye jeg ønsker å dele og bidra med. 

9. Hva er din ærlige mening om Caroline Berg Eriksen?

Min helt ærlige mening er at jeg ikke er særlig begeistret. Jeg kjenner henne ikke, så dette er kun basert på det inntrykket jeg har fått på blogg og i media – hun er sikkert en veldig hyggelig og skjønn jente i virkeligheten, men sånn i forhold til blogg, synes jeg hun virker falsk og lite troverdig, og dermed et usunt forbilde. Hele livet virker så staget, hun skal fremstå så korrekt til enhver tid, og jeg synes ikke hun byr på seg selv.

Jeg liker svært dårlig når alt skal være så picture perfect til enhver tid, vi vet jo alle at livet ikke er en dans på røde roser til enhver tid. Nå leser jeg aldri bloggen hennes, det kan jo være hun har endret seg i det siste, men slik jeg oppfatter henne på blogg, så synes jeg hun mangler humor og selvironi. To av de viktigste egenskapene generelt, spør du meg!

10. Etter forrige bloggerne fikk vi se at du og dennis gikk i parterapi, hvordan har det gått?

Det ble med den ene timen, men det var faktisk nok til å bli flinkere til å kommunisere med hverandre. Vi krangler fortsatt til fillene fyker, men vi er blitt flinkere til å ordne opp, og til å snakke skikkelig ut om hva som plager oss ved hverandre. En tur til terapeut er absolutt å anbefale!

11. Hvor lenge har du blogget og hva er det beste med å blogge?

Jeg har blogget siden 2009, og mener det beste med å blogge er å kunne gjøre en forskjell. Å kunne bruke stemmen sin til noe positivt!! Dere skriver til meg at jeg har hjulpet dere til å bli tøffere, til å få bedre selvtillitt, til å bli flinkere til å tro på dere selv, til å tørre å kle dere i farger, og til å og mer faen.. Slike tilbakemeldinger rører meg til tårer, og det er dette som gjør at jeg blogger fremdeles. Dere er min største inspirasjon!!!

12. Hva er det beste med Dennis?

At han er så leken, rar og føkka, men samtidig verdens silleste, morsomme og mest omtenksomme mann. Vi utfyller hverandre helt perfekt, og har det helt vanvittig bra sammen. Vi er bestevenner, og det sier vi til hverandre hele tiden. I vårt forhold er det ekstremt mye latter og lidenskap, og jeg elsker han høyere himmelen!!!

En bonus er at han er ekstremt kjekk.. Han blir bare mer og mer sexy hver dag, og jeg blir bare mer og mer forelsket. Jeg klarer ikke å se for meg et liv uten han, dette er mannen jeg skal gifte meg med. 

13. Hva var det som inspirerte deg til å lage en egen nettbutikk?

Jeg har alltid hatt en drøm om å produsere noe eget, en drøm om å være kreativ og skape noe – noe annerledes! Inspirasjonen var dere.. Da jeg så hvor mange av dere som delte sin begeistring hvor hvordan jeg kledde meg! Det var da jeg tenkte at det var på tide å få fingern ut! Takk!!

14. Drømmereisemål?

Hmm… Jeg drømmer om så mange destinasjoner, men på toppen av listen står Tokyo og Jamaica! Jeg MÅ reise dit snarest, haha.. 

15. Hvordan synes du var å være med i «bloggerene» og synes du det var greit å ha masse kamera rundt deg som filmet hverdagen til deg og Dennis?

Jeg synes dette var en superfin opplevelse, rett og slett fordi jeg kunne vise dere enda mer av hverdangen enn det dere ser på bloggen. Vi begynner jo faktisk å bli ganske vant til å ha et kamera på slep, og det føles helt greit.  For meg var det viktig å formidle følelser og tanker, og i tillegg vise både gode og dårlige sider, i tillegg til sterke og ærlige meninger. Jeg er ikke redd for å by på meg selv, noe som er superviktig i en slik serie. Håper dere likte det dere fikk se!

16. Storbyferie eller strandferie?

Ja takk, begge deler!

17. Hvis du kunne valgt deg en egenskap du ikke har, hvilken?

Jeg kunne ønske jeg var mer tålmodig.. Det hadde vært skikkelig behagelig, haha! I tillegg kunne jeg ønske jeg var mindre konfliksky ovenfor enkelte mennesker. Det er nemlig noen jeg gjerne skulle hatt baller nok til å sette litt på plass!!

18. Fortell om ett øyeblikk der du var skikkelig stolt av deg selv?

Det må ha vært da jeg stod på scenen på BLÅ i mai i fjor, og presenterte StyleConnection for nesten 400 glade mennesker som hadde troppet opp på lanseringsfesten. Herregud for et stort øyeblikk. Da var jeg ekstremt stolt!

19. Sko vs vesker/sekker?

Sko.. UTEN tvil. Sko er LIVET. Vesker not so much.. Jeg bruker lett en pose fra Bunnpris til å ha tingene mine i, haha.

20. Har du kontakt med noen av de du var inne på ph med, foruten Dennis? Hvem?

Jeg har ikke kontakt med noen.. Litt på Facebook, men jeg møter aldri noen av de andre deltagerne. Inne på hotellet befinner man seg i en boble hvor alle blir bestevenner, og følelser for hverandre utvikler seg raskt. På utsiden, derimot, skal det godt gjøres at vennskapet varer. Man er så forskjellig, og når man blir plassert på et hotell sammen på denne måten, bli man gjerne venner med noen man aldri ellers hadde hatt en naturlig tone med.

21. Hva er ditt fulle navn?

Mitt fulle navn er Kristin Elisabeth Linde Gjelsvik. Dette er i lengste laget, så jeg holder meg til Kristin Gjelsvik. 

22. Stavanger vs Oslo?

Dette er en umulig sammenligning.. Oslo er best på tilbud, i tillegg til at jeg har mesteparten av vennene mine her. Stavanger er en vakrere by med mer personlighet og sjarm. I tillegg er det ingenting som slår utelivet i Stavanger – utelivet er helt unikt!

 

23. Hvis du hadde fått tilbudet om å være med på paradise en sesong til, hadde du sagt ja?

Heheheheheh, det tror jeg ikke. Er jeg ikke blitt litt for gammel for den slags? Hadde dere hatt lyst til å se meg i en ny sesong? Nå ler jeg høyt!

24. Kan du skrive litt om fabrikken hvor klærene dine blir produsert, bare sånn at vi vet hvordan arbeiderene har det. Det hadde jeg i hvertfall satt veldig pris på å få vite mer om!

Det viktigste for meg i hele prosessen med å bygge opp og produsere egne klær, er forholdene hos fabrikken. Produsenten/fabrikken er derfor valgt på grunnlag av gode arbeidsforhold, og at den i tillegg er lokalisert så nærme som mulig. Derfor ble Tyrkia det beste valget, slik at kundene mine og jeg skal kunne være sikre på at man kan kjøpe og bære et produkt med stolthet og sikkerhet.

At tekstilbransjen er en bransje som er vanskelig å kontrollere har med all tydelighet vist seg de siste årene. Barnearbeid og lokaler som ikke er godkjente er resultatet av hardt pressede priser. Det forekommer nesten overalt, men som foretak, produsent og kunde har man også et ansvar. Jeg har besøkt fabrikken i Tyrkia som produserer mine klær, og håndhilst på de fine menneskene som sitter og syr. For meg er det også uaktuelt å jobbe med store fabrikker som masseproduserer, og jeg benytter meg også kun av fabrikker som er etisk, sosialt og miljømessig korrekt. 

25. Er du en sjalu person? Hvis ikke, hva gjør du for å unngå sjalusi? Håper du sier noe smart så jeg klarer å få ro i sjelen etterhvert!

Hmm.. Jeg er ikke veldig sjalu – sjalusi er roten til alt ondt i et forhold, for det bunner i en mangel på tillitt. Stoler man på kjæresten sin har man ingen grunn til å være sjalu, så enkelt er det bare. Noen ganger kan jeg riktignok kjenne litt på det om en SUPERHOT dame står og prater med Dennis, men da sier jeg rett ut med en tullete stemme at jeg er sjaluuuuuuuu, uten at jeg egentlig er det, og så ler vi bare av hele greien. Haha!

Du må bare lære deg å stole på mannen din. Dere er sammen for en grunn, og skulle han flørte med andre jenter, er han en douche det ikke er noe vits i å ta vare på. Pass bare på så sjalusien ikke tar fullstendig overhånd. Manglende tillit i forhold er svært ødeleggende!

26. Hvordan «godtar» du at Dennis er venn med mange fremmede jenter som sender han forespørsel pga, for eksempel, han var med i Paradise Hotel?

Jeg ser ingen grunn til å ikke godta dette. Man må da få lov til å være venn med hvem man selv ønsker, uansett kjønn, så det har jeg ingen problemer med. Han er en offentlig person, og da må jeg godta at han har flere fremmede «venner» enn Ola Nordmann. 

27. Hvis du bare kunne reist til utlandet en gang til, hvilket land hadde du valgt og med hvem?

For en grusom tanke, haha.. Jeg hadde definitivt reist på tur med Dennis, og turen hadde gått til roadtrip i California! Jeg går aldri lei av denne destinasjonen, og legger inn en Cali-tur i kalenderen hvert eneste år. Det har jeg faktisk gjort de fem siste årene, og det kommer jeg til å fortsette med. I år skal vi tilbringe en hel måned i Cali, og jeg gleder meg så sjukt til avreise.  

28. Er det mulig at du kan få inn klær som er litt «smale´´i størrelsen på Styleconnection? Elsker stilen din og alle klærne som produseres der, så er litt lei av at jeg ikke kan kjøpe noe der ifra. Jeg plages veldig med å finne bukser og diverse som er tettsittende, siden jeg har veldig høy forbrenning. 

Hmm.. Jeg kommer aldri til å lage åletrange styles, men mesteparten av det som finnes i butikken går ned til XS som kanskje kan passe? Kristin skirt er inntilsittende og små i størrelsen, kanskje disse kan være noe for deg?

29. Vil du få barn? Alle bloggleserene dine venter.

Haha, jasså.. Dere venter, altså? Jeg liker ikke barn, så enkelt er det bare. En eller annen gang blir jeg nok klar for det, men nå ville et barn vært svært hemmende. Jeg har for mange jern i ilden, i tillegg til at jeg har masse mer jeg ønsker å oppleve FØR det kommer en liten rakker til verden. Bah.. Jeg orker ikke tanken på kids! Tenk da.. Aldri mer kan du sette dine egne behov først. Du kan ikke sove når du vil. Du kan ikke være spontan, og bare løpe ut i solen med jentegjengen, og bli sittende og prate og le til laaaangt på natt. Nei, jeg er ikke klar.. 

30. Hva skjedde med sextalks?

Ja hva skjedde der, egentlig? Sorry.. Jeg har rett og slett manglet inspirasjon, så kom gjerne med forslag til tema, så skal jeg komme sterkt tilbake. Planen er en sextalk hver måned, uten unntak. Jeg må bare finne inspo og tid til å sette meg ned å skrive. 

 
Sånn.. Jeg tror 30 svar er mer enn nok i første omgang, så tar vi 30 nye svar litt ut i uken. Høres det ut som en god plan? Nå skal jeg utover å klemme litt på den fine mamsen min, så da skravles vi senere. 

Husk at dere betyr ubeskrivelig mye for meg. Jeg er så glad i dere ♥

SMASK

Annonse