30 SPØRSMÅL OG SVAR

God morgen, rockeboller ♥ Har dere sovet godt? Jeg sovnet klokken to i natt, så her er det definitivt fremskritt, haha. Alarmen ringte klokken syv, og jeg klarte å komme meg opp uten å slumre. Det var i grunn bare fordi jeg måtte på do, og dessverre hadde jeg ikke snev av viljestyrke – den varme dynen fristet så inn i granskauen… «Bare fem minutter til» sa jeg til meg selv… Og vi vet jo alle sammen at det blir som regel aldri blir bare fem minutter!

Sent i går kveld kom jeg over denne herlige listen som Supermarie hadde lagt ut på bloggen sin, og siden jeg fikk så sansen for den, kopierer jeg spørsmålene til min blogg. Jeg har fått inntrykk av at dere er begeistret for kjappe spørsmål og svar, og krysser fingrene for at dere liker disse 30 kjappe.

1. Hva var den første tanken som slo deg da du så deg selv i speilet i morges? Den første tanken som slo meg var at jeg var helt nødt til å gjøre noe med den store floken som hadde dannet seg i bakhodet i løpet av natten. Floken er der fremdeles, for å si det sånn…

2. Når hadde du sist sex? I Las Vegas.

3. Skriv et ord som rimer på FUCK? Duck!

4. Favorittplanet? Pluto. Det er bare fordi jeg var så glad i hunden til Mikke Mus da jeg var liten.

5. Hvem er den fjerde personen på tapt anrop-listen din?

6. Hva har du som ringelyd? Den dødskjipe standard ringelyden på iPhone. Jeg HATER den ringelyden!

7. Hva har du på deg? To ulike sokker og en digg hoodie. Vi skal i et møte etterpå, så da skal jeg ta blir det andre boller!

8. Setter du deg selv i bås? I så fall er det noe som gjøres ubevisst…

9. Hvilket merke er det på skoene dine? Merket på de jeg er mest begeistret for per dags dato er Adidas.

10. Hva er best – lyse eller mørke rom? Mørke! En helt ny verden åpnet seg for meg etter at jeg malte soverommet mørkt. Helt fantastisk!

11. Hva synes du om den personen du rappet denne meme-tingen fra? Jeg digger Marie – hun er en skikkelig kul person, og et godt forbilde for dagens unge. Hun har også bidratt i boken min, og det gjør meg så stolt. Marie er rett og slett RÅ!

12. Hvis du er alene i et rom med to senger, hvilken velger du å sove i? Det tenker jeg faktisk ikke så mye over… Jeg tror jeg tar den første og beste!

13. Hva gjorde du rundt midnatt i går? Jeg lå i sengen og spilte på slot machine-appen med liksom-penger. Jeg tapte rund 7 millioner, haha.

14. Hva står det i den siste sms-en i innboksen din? «Jaaa, hun virker så morsom å henge med.» 

15. Hvem er den siste personen du så i dag? Dennis. Alltid Dennis… Haha!

16. Hvilke(t) ord bruker du igjen og igjen? «Ooo oo ooooo» , «ja» og «må» … Tror jeg!

17. Hvem er den siste som fortalte at han/hun elsker deg og når skjedde det? Dennis og jeg sier at vi elsker hverandre hele tiden, og han sa det senest i går kveld.

18. Hva er den siste hårete tingen du tok på? Fuskepelsjakken min med leopardmønster. Jeg digger den!

19. Hvilke rusmidler har du inntatt ila de siste tre ukene? Alkohol – både øl, vin og brennevin.

20. Hvor mange ufremkallede filmruller har du liggende? Ingen. Jeg må reise tilbake til 90-tallet for å finne slike filmruller, og de lå i en stor skuff hos mormor. Hun var helt rå på bilder, og knipset bilder av alt. Jeg mener absolutt ALT! Etter en rund dag, f.eks. hvis hun hadde fått masse flotte blomster, fylte bildene av blomstene gjerne 4 filmruller, haha. Søte mormor – alt skulle foreviges.

21. Din favorittalder i livet så langt? Det er faktisk litt vanskelig å si – jeg digget å være 24, men jeg elsker å være 31.

22. Hvem er din verste fiende? Meg selv dagen derpå.

23. Hva har du som skjermbilde på din personlige computer? Nå har jeg omsider fått ryddet opp og organisert skrivebordet, og bakgrunnsbildet er dette jeg tok av Highroller på Vegas-turen vår i september i 2016. Jeg synes dette bildet er så flott!

24. Hva er det første du sa til noen i dag? «Tusen takk, babe» da Dennis kom med kaffe på sengen. Etterfulgt av «jeg må bare sove litt til før jeg drikker den» … Tror dere jeg drakk den kaffen mens den fortsatt var varm?

25. Velg mellom en million kroner og evnen til å fly Jeg velger den millionen any day! Kjipt om det bare er jeg som kan fly, og må fly rundt alene.

26. Liker du noen? Jeg liker mange veldig godt, og en håndfull svært dårlig.

27. Siste sangen du hørte på? «Flashdance» på P8 Pop – min favoritt radiokanal.

28. Hvis den siste ukjente personen du snakket til plutselig ble fly forbannet på deg, hva ville du gjøre? Haha, da hadde jeg gjort som Marie – kjørt livesending på Snapchat, neidajoda!

29. Hvem kunne du tenke deg å dra til så det sang, midt i ansiktet? De som voldtok og drepte åtte år gamle Zainab Ansari! Har dere fått med dere denne saken? Fy faen så sint jeg blir. Jeg har ikke ord!!!

30. Hva befinner seg nærmest din venstre fot akkurat nå? Støvsugeren!

Jeg avslutter på Maries vis, det virket så morsomt. Så… Deres tur! Velg ut tre av spørsmålene og svar i kommentarfeltet, jeg vil ha noe gøy å lese!

Sees senere ♥