Annonse

30 VIDUNDERLIGE VENNINNEGAVER

Mandag..

Bah!

He he.. I dag er jeg ikke i slaget, for jeg har søren meg klart å bli skikkelig syk og guffen. Jeg er aldri syk, og blir like overrasket de få gangene kroppen faktisk sier i fra om at den ikke er helt oppe og nikker. Syk for pokker? Jeg har ikke tid til sånt, og siden jeg har et fulspekket program denne uken, har jeg kun i dag å bli frisk på. Natten var helt jævlig. Jeg fikk ikke puste gjennom nesen, og hadde en såpss irritert hals at jeg våknet fire ganger i timen. Dere vet en sånn hals som nærmest klør? Sånn at man føler man må svelge hele tiden som igjen føler til at man blir kvalm og jævlig, og det er så grusomt. 

Jeg våknet halv syv og har ikke klart å sove siden, så nå har jeg ligget i sengen med kaffe, halstabletter, smertestillende og feber, og prøvd å glemme at influensaen har sneket seg innpå meg ved å lage sprudlende kollasjer til dere med tips til venninnegaver nå når julen nærmer seg. Tenk da.. Det er bare ÈN måned til desember, ÈN måned til julekos, julekaos og julehysteri, og jeg gleder meg! I år skal jeg prøve å handle gaver før lille julaften, og under her har jeg laget den perfekte oversikten over hva man kan gi bort til fine venninner. 

Blandt 30 forslag finner dere garantert noe som passer midt i blinken til chicksa i vennekretsen eller familien ♥


1. Accessories som dette armbåndet fra Supertrash slår aldri feil HER 2. Sportssokker er digg, og fargerike sokker er enda diggere HER 3. En denimskjorte er et must i alle jenters garderober HER 4. Klokke med leoparddetaljer? JA takk HER 5. Vogue lue HER

6. Happy Bracelet HER 7. Travelbags får vi jenter aldri nok av. I hvert fall ikke av de rosa HER 8. Bøker i festlige farger og med et enda festligere innhold er midt i blinken til jenter som har alt HER 9. Vi går aldri lei av skulls. Både som print på klær og som pyntegjenstander i heimen HER 10. En digg sweat til digge dager er et must HER

11. Paljettputetrekk i gull passer like godt i stuen som på pikerommet HER 12. Fargerik herlighet fra Marc by Marc Jakobs HER 13. Hvorfor ikke glede venninnen din med sexleketøy? Alle jenter bør ha en liten leke i nattbordskuffen HER og HER 14. Cosmetic Organizers er LIVET og den perfekte gave HER 15. Sneakers fra Vans slår aldri feil HER

16. Hvorfor ikke bytte ut vesken mot en litt mer funky ryggsekk? HER 17. Leopard Tangle Teezer blir en fin liten oppmerksomhet HER 18. Alle tablets trenger et herlig cover som dette HER 19. Motiverende bok HER 20. Funky sunnies til funky jenter HER

21. CLEAN, åh! Denne duften passer til absolutt alle HER 22. Alle jenter trenger neglelakk fra OPI, og denne i sølv er helt forbanna rå HER 23. Undertøy er gøy å få i gave men kjipt å bruke penger på selv HER 24. Comfy sneakers til comfy kvinnfolk HER 25. SKal du slå på stortrommen blir du nødt til å kjøpe et polaroidkamera. Det er SÅ gøy HER

26. En supermyk hoodie blir venninnen din garantert glad for HER 27. Fargerike putetrekk er et must hos fargerike jenter HER 28. Gøyale bøker, ass HER 29. For de med luedilla og bad hair days HER 30. OPI er LIVET, og en rosa herlighet må være med i samlingen HER

 

Det var en del fine ting her, eller hva? Jeg fikk jo liksom lyst på alt, og det er så typisk når man egentlig skal kjøpe gaver til andre.. At man alltid ender opp med flest gaver til seg selv. Hahah!

Nei, dere.. Nå skal jeg få i meg noe suppe av et slag siden det er det eneste jeg tror jeg har av mat her i heimen. Jeg orker ikke tanken på å gå på butikken før jeg har blitt litt mer pigg, og hvis dere har noen råd til hvordan man kan bli kvitt en influensa på ÈN dag, tar jeg disse i mot med stor takk. 

Nyt dagen, fininger ♥

//Inneholder annonselenker

Annonse