VENICE BEACH

Annonse: På tur med EF

//Lokal tid: 12.58

Hver eneste gang vi er i Los Angeles, må vi bare ta turen til Venice Beach. Dette er ett av de deiligste stedene i hele California, hvor stemningen er laidback og chill, og hvor man kan bli sittende i timesvis på en av de mange sidewalk-caféene eller barene, og bare titte på alt som skjer. Her blir man uten tvil underholdt, av enten gatemusikanter, dansere, skatere, eller andre finurlige mennesker, som ikke er redd for å by på seg selv. Jeg elsker det!

I går tilbragte vi som sagt store deler av dagen på nettopp Venice Beach. Vi tuslet i solen og hygget med pubcrawl, før vi leiet denne tandemsykkelen jeg snakket om i går. En sykkeltur på sykkelveien langs stranden er obligatorisk når man er her i Venice, og det er så deilig å kjenne vinden i håret og solen i fleisen, når man suser bortover til Santa Monica Pier. Vi snudde like før vi nådde helt frem – Santa Monica Pier står nemlig på dagens plan, og dessuten hadde vi ikke leiet sykkelen for mer enn en time. Alle de latterkrampene tok mye tid, og denne timen var jo over på et øyeblikk – herregud så moro. Vi koste oss glugg ihjel før solen forsvant ned i vannet, og etter en liten timeout på hotellet, møtte vi igjen Jon og Jeanette til en middagsdate på Katana i West Hollywood. Som jeg nevnte her forleden, så hadde vi det så ufattelig trivelig med disse to, og det var så kjekt å møte dem igjen.

Etter en digg middag og et par drinker, tuslet vi bort på Saddle Ranch for en nightcap. Og der var Jon såpass tøff at han klinte til med en runde på rodeo-oksen, haha. Perfekt avslutning på både kvelden og Los Angeles-oppholdet vårt, dette her!

I dag går turen videre til sjarmerende San Diego, og jeg gleder meg sååå. San Diego har alltid vært en av mine favorittbyer, så nå ser jeg skikkelig frem til å komme tilbake til byen hvor jeg har så mange gode minner fra. Det var jo bl.a her vi møtte Belinda da hun bodde i Cali… Husker dere? Hjelpes som vi koste oss den gangen, og det vet jeg at vi kommer til å gjøre nå også!

Hvordan står det til der hjemme, skjønne venner? Har dere det bra? Og er det fortsatt kjekt med oppdateringer fra USA, eller begynner dere å gå lei? Tihi!

Stor klem fra oss