SLIK BLIR JULEN HOS OSS…

I går var jeg hos legen for å ta noen blodprøver, og tror dere ikke at de spilte julemusikk på venterommet? Det var så koselig… Mørkt ute – julemusikk inne. Åh! Når P7 Klem har startet julebonanzaet på radioen, tenker jeg at jeg like så greit bare kan joine, haha.

Apropos legen. Jeg har seriøst verdens triveligste fastlege – han er så varm, morsom og imøtekommende, så han her burde jeg besøkt flere ganger. Jeg er aldri hos legen. Jeg er aldri syk, heller, og når jeg først er dårlig er jeg så sjuk at det ender med legevakten, haha. Vi snakker max 1 legebesøk i året – ellers er jeg altså frisk som en fisk (bank i bordet) , så da blir det liksom ikke så hyppige legebesøk. Men en blodprøve i ny og ne er ikke så dumt, bare sånn for å sjekke at jeg ikke mangler noen ting, med tanke på at jeg i hovedsak spiser plantebasert.

Funfact – «kjøttetere» mangler ofte langt mer enn oss som baserer kostholdet sitt på det som er plantebasert, rett og slett fordi at kosten deres ofte blir ensformig, uten det viktige tilskuddet av grønt. Men det er det jo få som tror på, haha. Det er litt morsomt det der – hvor opphengte de som spiser kjøtt blir i oss som ikke gjør det, i at vi liksom må få i oss nok næring. Jeg må jo bare flire litt, hihi.

Men okei, nok om legebesøk og blodprøver… Jeg skal nemlig gi dere en liten smakebit av hvordan julen kommer til å bli hos oss i år. I fjor var den langt ifra tradisjonell, med hvitt juletre og neonfarget juletrepynt. Treet var uten tvil helt rått, men som jeg har nevnt tidligere, ble det liksom ikke helt jul… I år, derimot… I år tenker jeg mer i disse banene her…

Åh… Jeg kjenner julestemningen snike seg innpå av disse bildene jeg har funnet på det deilige internett, og jeg håper (selv om det kanskje er bittelitt tidlig) at du får litt julestemning du også. I år blir fargepaletten mørk rød, rustbrun, gull, grått og mørk blå, og jeg gleder meg så sjukt mye til å gå i gang med julepyntingen.

Hva synes du? Blir det litt mer jul av dette, enn fargevalget i fjor?

Nå skal jeg komme meg ut av joggebuksen og inn i noe litt mer anstendig. Jeg har en lunsjdate med Stine, så dette blir en herlig start på dagen. Håper du har det fint ♥