Annonse

31 GENIALE (KALENDER)GAVER

//Reklame for egen butikk

Happy god lørdag, snuppelupper ♥

Jeg sitter klar i sjappa, og gleder meg skikkelig til nok en dag på jobb. Jeg åpner dørene klokken 10.30, og som nevnt tidligere gjør det å stå her i butikken meg så glad – det gir meg så mye energi, og nå er jeg spent på å se hvor mange herlige mennesker som titter innom på denne fin-fine lørdagen.

Mange av dere som ikke bor her i Oslo, har ventet spent på at alt det deilige nipset jeg har tatt inn, skal bli tilgjengelig i nettbutikken. Det er tydelig at dere digger disse herlige tingene like mye som meg, og nå ligger det meste for salg online – jiippiiiii! Mange av disse superfine produktene passer jo ypperlig under juletreet og i julekalenderen, og siden jeg har fått inntrykk av at flere av dere har gått i gang med juleshoppingen allerede, tenkte jeg at det ville passe perfekt å bjuda på en aldri så liten kollasj. Jeg og kollasjene mine, haha, nå er det faktisk fryktelig lenge siden sist…

Så, her kommer altså en oversikt over 31 geniale, og ikke minst vidunderlige (kalender)gaver ♥

IMG_0852

1. Panda håndkrem med deilig cherry blossom duft HER 2. Unicorn fargeblyant HER 3. Unicorn luftfrisker HER 4. Pineapple penneholder HER 5. Coffe to go – kopp HER 6. Gigantisk unicorn viskelær HER 7. Unicorn fluffy klistremerker HERIMG_0853

 8. Ninja Highligters HER 9. Bestie Kit HER 10.Pizza indexmarkører HER 11. Pug Mug HER 12. Metallic tattoos og ankelsmykke HER 13. Oppblåsbar krone HER 14. Unicorn magnet/bindersholder HER 15. Coffee to go – Ice Cream HER 16. Unicorn viskelær HER 17. Verdens kuleste frokosttallerken HER 18. DIY – friendship bracelet HER 19. Unicorn Lip Balm HER 20. Confetti Ballonger HER

IMG_0854

21. Hot Dog Indexmarkører HER 22. Clip it HER 23. Highlighters – Vitapens HER 24. Tropisk lysslynge HER 25. Metallic tattoos & Midi Rings HER 26. Donut Post-it HER 27. Fargeblyanter med tyggegummiduft HER 28. In-flight comfort kit HER 29. Tropiske stickers til tastaturet HER 30. Coffe to go – Cat HER 31. Disco Drink HER


Åhåj så mye moro, er dere ikke enig? Det er helt utrolig hvor glad og blid man kan bli av slike småting som det her. Alt dette og enda mer finner dere i butikken her i Thorvald Meyers Gate 85 ♥

Sees senere, fininger. Nå må jeg svinge meg rundt her borte, juuhuu!

Suss og klem

Annonse