Annonse

ØKONOMISK KRISE

Annonse: I samarbeid med Finanstipset 

Da jeg delte en IGTV for en tid tilbake hvor jeg delte alt om min økonomiske krise, skjønte jeg fort at dette var ekstremt viktig å dele. Det er fryktelige mye tabu knyttet til økonomi, og det tok ikke lange tiden før innboksen ble fylt opp av tilsvarende historier, vonde opplevelser knyttet til dårlig økonomi, og hvor tøft det er for mange flere enn man tror, å ha økonomiske utfordringer.

Økonomi er ikke lett. Men man kan føle seg fryktelig dum hvis man ikke får det til. Skammen er grusom å bære, og det er vanskelig og mentalt krevende å befinne seg i en situasjon hvor inkassokravene fyller postkassen, eller at namsmannen banker på døren! Den følelsen – når du får varsel om tvangssalg, tvangsinnfordring eller tvangsmulkt, er søren meg det jævligste!

Jeg fikk en henvendelse av Finanstipset etter at jeg delte denne videoen, og de introdusere meg for et fantastisk konsept og et team jeg virkelig skulle ønske jeg hadde kjennskap til, da jeg gikk igjennom den mørkeste økonomiske tiden i livet.

Hvis du har som jeg hadde – betalingsanmerkninger, får man ikke hjelp i en tradisjonell bank. Og jo lenger du venter med å oppsøke hjelp, dess større blir kravene og problemene verre.

Finanstipset kan innhente tilbud fra opptil 8 gode banker – det første i løpet av kort tid. De skreddersyr en løsning som passer deg og sikrer best betingelser, siden de er spesialister på forhandling med bankene.

Det er gratis og uforpliktende for deg siden bankene betaler dem, og det beste av alt – de stiller med flinke rådgivere som bryr seg – som ønsker å hjelpe deg! De ser deg og dømmer deg aldri. Og du kan få en egen personlig rådgiver som ønsker å hjelpe deg fra start til mål ♥

Det er nesten for godt til å være sant, men disse folka brenner for å hjelpe mennesker ut av økonomiske kriser! Det jeg synes er noe av det beste – i tillegg til rådgivningen, selvfølgelig, er at de IKKE tilbyr nye lån uten sikkerhet, samt kredittkort. Finanstipset har spesialisert seg på å samle flere dyre lån med sikkerhet i boligen din, siden de skal hjelpe deg UT av krisen, og ikke tilby noe som gjerne førte til krisen i utgangspunktet!

Jeg er så stolt som får jobbe med Finanstipset og spre informasjonen videre, for hvis vi bare kan hjelpe én av dere, er målet mitt nådd ❤

Klikk HER for å lese mer! Jeg heier på deg!

 

Renteeksempel: Pant i bolig. Effektiv rente 5.95% v2mill o/25år, kost kr.1.668.466, totalt kr. 3.668.466.

Annonse