3RD SESSION @ OSLO BODY ART

 

 

 

God ettermiddag fine lesere. 

 

Jeg skulle jo selvsagt lagt ut dette innlegget i går da jeg kom hjem, men jeg var rett og slett så føkka i armen, og valgte avslapping på sofaen fremfor tasting på tastaturet. For å si det sånn, så er det IKKE behagelig å tatovere seg ved armhulen, men herlighet så fint det ble. No pain, No gane!

 

Tatovøren min, Kevin, hos Oslo Body Art, er helt rå og sinnsykt flink på detaljer og farger.. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet hittil, og det er fortsatt én økt som gjenstår. Klarer nesten ikke vente med å legge ut bilder av det endelige reaultatet, men skal nok gi dere en smakebit om noen dager når tatoveringen har begynt å gro. 

 

 

Nå skal jeg i et kjapt Snikk Snakk-møte med min kjære Belinda, for så å nyte resten av dagen med Dennis. Ikke lenge til Praha nå… Hurrraaa!

 

Ha en herlig dag, fininger ♥