Annonse

4 HÅRFAVORITTER TIL FEST

//Annonse

Yo, yooo, yooo!

Da var det mandag igjen, og plutselig har klokken rukket å bli nærmere fem. Denne tiden som bare raser forbi, ass – ikke vet jeg hvor den blir av.

Jeg er ikke flink til å verken sminke meg eller til å style håret, men er det én ting jeg kan, så er det å tupere og bruke tørrshampo, haha. Jeg er helt avhengig av volume når jeg skal være litt ekstra fresh – jeg liker litt puff i luggen, om jeg kan si det sånn, og at håret er litt livat og med masse volume. For å få «frisyren» (om jeg kan kalle det en frisyre) som under her, gjør jeg følgende:

Untitled1-3

1. Jeg starter alltid med en volume-sjampo og balsam, sånn for at det grunnleggende er på plass. Håret mitt er så stritt og glatt, og nesten umulig å jobbe med dersom jeg ikke har brukt produkter som tilfører volume. Jeg sverger til 4ever FRESH Volume & Shine fra Sunsilk Minerals

2. Før jeg føner håret, sprayer jeg som en gal med Sunsilk Minerals 10 in 1 leave in Balsam. Dette både for å varmebeskytte håret, men også fordi det motvirker den ufattelig irriterende frizzen og det elektriske/statiske vinterhåret. Det er faktisk det verste jeg vet – når håret blir elektrisk og klistrer seg inntil ansiktet eller klærene.

3. Når håret er tørt kjører jeg alltid på med en liten runde 4ever FRESH instant BOOST, bare sånn for å få litt ekstra digg duft og hold. Tørrsjampoen er også en lifesaver på dager hvor jeg ikke gidder å vaske håret, som er relativt ofte!

4. Deretter tuperer jeg som en gal, og sprayer lett med en hårspray som holder, uten å være sticky – og vipps, så er jeg klar for fest!

IMG_0550

IMG_0544

IMG_0539

IMG_0556

Apropos fest! Om en time kickes Sunn Fornuft- prisen i gang på Villa Sult her i Oslo, og nå er jeg sååå spent på om det blir noe pris på meg! Å være nominert er en stor ære, så glad er jeg uansett om jeg skulle stikke av med prisen eller ikke. Wish me luck, fininger, og så sees vi senere ♥

Forresten – hva er deres beste tips til et partyklart hår?

LOVE YA!

 

Annonse