4-STJERNERS FORTSETTER

Åhåj – takk for gårsdagen, og for alle koselige hilsener både her og ellers i sosiale medier. Det er liksom ekstra stas med bursdag når man har kanaler som Facebook og Insta, juuhuu!

Både dagen og kvelden i går fløy forbi – i grunn så har vel hele denne uken bare rast fra oss, men det blir jo sånn når kalenderen er stappfull av morsomheter og gjøremål utenom det vanlige. Det er ikke bare-bare å få tatt bilder underveis, men her er i hvert fall et lite knippe random snaps fra tirsdagen hos Andreas. Herregud for en kveld – jeg kan jo selvsagt ikke røpe for mye, men at dette er en 4-stjerners uke dere få med dere, er det faktisk ingen tvil om!

Se på den gjengen da! Og så med dronningen over alle dronninger i front ♥ Gunilla er tidenes råeste dame!

 

Denne firerbanden her, ass… Vi har fått så god kontakt, og det er rett og slett skikkelig trist at vi nå har kommet oss til siste innspillingsdag! Jeg kommer til å savne både gjengen og crewet, og kan med hånden på hjertet si at dette er en av de hyggeligste produksjonene jeg har vært en del av! Nå krysser vi fingrene for at vi klarer å få til en reunion hos Gunilla i Los Angeles. Dèt hadde søren meg vært noe, eller hva?

Suss og klem