4 UKER? ALLEREDE?

Hallaisen fra byen mellom de syv fjell! Jeg er i Bergen for å tilbringe lørdagskvelden sammen med de fine venninnene mine her, og jeg reiste faktisk til Bergen «bare» for å joine gjengen ut på byen, haha. Når sant skal sies er det altfor, altfor lenge siden jeg har sett dem, og siden det er jeg som valgte å flytte for snart 9 år siden, er det faktisk mitt ansvar å bevare god kontakt, og bidra i så stor grad som mulig å opprettholde godt vennskap. Nå har vi vært skikkelig gode venner i – hold fast – 19(!!!) år, så da skal det godt gjøres at vennskapet kokes ut i kål. 19 år, dere… Hvor gammel er jeg egentlig? 80? Herrejesus!

På veien til Bergen, måtte vi innom Stavanger for å levere en pakke til Sola flyplass… Er ikke det litt spesielt? At alle vi 100 passasjerene ombord, måtte leke postbud, og levere en liten boks i Stavanger, når vi hadde bestilt et tur til Bergen!? Nå skal jeg ikke være så altfor grinete altså, men jeg kan ikke huske å ha booket billettene mine hos DHL, liksom. Anyways… Jeg skal ikke sutre, haha! Og heller fokusere på noe langt hyggeligere – nemlig et lite tilbakeblikk til sommerferien i Albir. Tiden bare raser forbi, og at det nå er hele 4 uker siden vi slurpet i oss Sangria i Albir, er jo helt vilt!

Nå fikk jeg akkurat servert en iskald Corona av Caroline, så da tenker jeg at det er på tide å legge bort macen, og konsentrere meg om det jeg dro til Bergen for, nemlig å hygge max med gode venner!

Måtte dere få en vidunderlig lørdagskveld, fininger. Kanskje vi sees på ett av Bergens mange dansegulv? Wiiiii!