40.000!!!

Woop woop!

40.000 subscribers, folkens! FØRTI TUSEN!!! Det er helt crazy – dette er stor stas. Vi har alltid kost oss skikkelig med å produsere innhold til YouTube-kanalen vår, og når vi ser at følgertallet øker, blir det bare enda kjekkere. Å skape god stemning og underholdning for et fantastisk publikum som dere, gir oss så enormt mye, og dere herlige 40k er en stor motivasjon til å fortsette! Nå skal vi gi bånn gass, og sørge for at dere hver eneste uke kan finne spennende videoer på kanalen vår.

Vi la ut en 40.000 spesial i går, som vi håper faller i smak. Det er ingen hemmelighet at Dennis bak rattet er ikke en perfekt kombinasjon, haha! Men hvordan tror dere det hadde gått om han skulle øvelseskjøre til fødeavdelingen?

Snurr film!

Tusen takk til alle dere som abonnerer på kanalen vår, som legger igjen likes, som kommenterer, og som ser på videoene våre. Vi setter enormt stor pris på dere alle sammen, og er evig takknemlig for at vi har de beste følgerne i hele verden. For en gjeng!!

Subscribe på kanalen vår her!

Helgen sniker seg innpå oss, og nå er det bare til å få cribben på stell før fredagen melder seg. Torsdagen er faktisk den beste dagen for å vaske, støvsuge og gjøre huset klar for ukens beste dager. Ingenting er deiligere enn å starte på helgen i en nyvasket leilighet, mens friske, freshe blomster står på bordet. Dette blir fint!

Nyt torsdagen, skjønne venner ♥