40 DAYS CHALLENGE

Aloha readers ♥

Guess what? Jeg skal nå gå i gang med en sånn herlig 40 dagers challenge som x antall bloggere har drevet på med den siste tiden. Flere av dere har nemlig spurt om jeg kan gjøre det samme, men jeg har hatt litt problemer med å faktisk gå til verks med denne challengen etter jeg kjørte på med nettopp en slik for ca 1 år siden. (her) Jeg ble jo så sinnsykt lei av hele greien, men nå har jeg laget en spennende og personlig challenge, fremfor det skvipet som beveger seg i bloggverden. 

Altså hvem pokker gidder å lese om hvilken vits du synes er mest morsom eller hvilken farge du liker best? Herreguuud så døllt, så her har dere en litt mer hjemmesnekret challenge hvor dere virkelig kan bli kjent med meg på et enda mer personlig plan… 

Hva tenker dere? Litt gøy eller helt på bærtur? 

SMASK