Annonse

40 DAYS CHALLENGE

Happy søndag ♥

Jeg håper ukens siste dag behandler deg like bra som den behandler meg… Jeg har den mest avslappende søndagen på lenge, og har ikke gjort noe som helst annet enn å loffe rundt i første gir, og spise masse god mat. Jeg er så matvrak om dagen, haha! Jeg hadde også en halvannen time lang FaceTime-date med Belinda, og hun gir meg så mye livsgnist og livsglede atte hjelp. Jeg blir rett og slett glad av henne, så dette gjorde søndagsformiddagen ekstra bra.

Jeg vet ikke om dere husker det – vi skal nemlig helt tilbake til 2013 – hvor jeg kørte i gang en 40 dagers-challenge her på bloggen. Jeg fikk mye positiv respons den gangen, og det var flere som syntes dette var interresant. Og nå – fem år senere – tenker jeg at vi kliner til enda en gang. Jeg endret jo en del av punktene som stod på den opprinnelige listen, for å gjøre hele utfordringen mer personlig og interessant, og jeg tror det kan være gøy å gjøre dette en gang til. Det er jo så mye som har endret seg på fem år, så det skal bli litt morsomt å sammenligne svarene, haha.

Uansett om skrivesperren skulle melde seg, kan jeg nå garantere minst ett innlegg til dagen, så det er også en positiv faktor med hele utfordringen.

Utfordringen lyder som følger: 

Dag 1: Mitt første kyss
Dag 2: Min favorittbutikk på nett
Dag 3: Min drømmedate
Dag 4: Min favorittlåt
Dag 5: Mitt stjernetegn – og om du føler det beskriver deg godt
Dag 6: Et sted jeg kunne flyttet til
Dag 7: Hva som gjør en mann sexy
Dag 8: Fem ting som gjør meg lykkelig akkurat nå
Dag 9: Et bilde av min siste SMS
Dag 10: Mitt mest pinlige øyeblikk

Dag 11: En ting jeg kunne ønske jeg var god til
Dag 12: En vanskelig tid i livet mitt
Dag 13: Mitt aller fineste minne fra barndommen
Dag 14: Hva jeg gjør akkurat nå
Dag 15: Min verste uvane
Dag 16: Det beste som har hendt meg i 2018
Dag 17: Noe som alltid får meg i godt humør
Dag 18: Rare ting jeg gjør når jeg er alene
Dag 19: Mitt drømmebryllup
Dag 20: Det verste som har hendt meg i 2018

Dag 21: Mitt yndlingsrom i leiligheten
Dag 22: Ti punker på min bucketliste
Dag 23: Et av mine stolteste øyeblikk
Dag 24: Noe jeg samler på
Dag 25: Mine topp 3 reisemål
Dag 26: Tre ting jeg angrer på
Dag 27: Innholdet i kjøleskapet mitt
Dag 28: Min favorittprofil på Instagram
Dag 29: Hvilket råd jeg ville gitt Kristin 16 år
Dag 30: Noe jeg selv har laget

Dag 31: Mine tanker rundt alkohol og narkotika
Dag 32: Soverommet mitt
Dag 33: Mine kommende reiseplaner
Dag 34: Min karriere fra A-Å
Dag 35: På toppen av HAT-listen
Dag 36: Ting jeg er fullstendig nazi på
Dag 37: Mitt politiske ståsted
Dag 38: Min favoritt-rett
Dag 39: Noe jeg aldri har fortalt dere
Dag 40: Min største drøm

Hva synes du? Blir dette litt gøy eller? Jeg er i hvert fall skikkelig giret, og gleder meg til å gå i gang, hurraaa!

Annonse