Annonse

40 DAYS CHALLENGE – DAY 1

Hei fininger. 

Det var visst veldig god stemning for denne «40 Days Challenge» som en bloggleser utfordret meg til, og jeg begynner i dag… 

♥ Day 1 – Et av de nydeligste bildene av deg

Hmmm… Å velge ut et bilde hvor man selv synes at man er nydelig, er jo rett og slett fryktelig vanskelig. Føles egentlig bare skikkelig feil, men oppgaven går ut på å legge ut nettopp dette, så jeg får ta utfordringen uansett hvor kleint det føles, og legge ut dette bilde… Grunnen til at jeg velger dette, er rett og slett fordi jeg er så himla glad her, og det vises på hele meg. Jeg liker glade og smilende mennesker, og liker best meg selv når jeg er så sprudlende og blid som på dette bilde… 

I morgen er det dag 2, og tid for mine 3 yndlingssanger akkurat nå… GØY! 

Annonse