40 DAYS CHALLENGE – DAY 2

Yo Rockstars.

Jeg har faktisk fått sansen for denne utfordringen jeg har fått, selvom noen dager blir litt mer vrien enn andre. Sånn som i dag…

♥ Day 2 – Dine 3 yndlingssanger akkurat nå…

Jeg liker det aller meste, både gammelt og nytt og sangene som går inn på mine topplister, handler mye om settingen da jeg hørte på dem. Musikk bringer ofte frem gode minner og det liker jeg. Akkurat nå har jeg mange favoritter, men hvis jeg må velge kun 3 sanger, tror jeg det må bli disse…

 

1. Flo RIda ? I Cry – Perfekt party låt som garatert får deg i party-stemning.

2. Miguel Campbell ? Something Special – Chill låt som passer perfekt som bakgrunds- og stemningsmusikk. 

3. Sum 41 ? In Too Deep – Jeg har egentlig alltid hatt litt sansen for punkrock, og denne her har jeg fått helt dilla på om dagen. Gladsang som aldri blir gammel og herlig ha i ørene når man tusler rundt.

 

Hvilke sanger er på deres topplister om dagen?

LØØØV