40 DAYS CHALLENGE – DAY 21

Flott at dere ikke er like lei av 40 days challengen som meg, for her kommer dag 21. Tjooheiii! 

♥ Day 21 – Et sted du vil til akkurat nå

Det er faktisk mange steder jeg kunne tenke meg å være akkurat nå, fremfor her hjemme på Bislett. Jeg kunne tenkt meg å både sittet foran en peis i en hytte på fjellet, på terrassen i varmen sammen med mamma i Spania, eller her…

… her i nydelige San Diego. Jeg har mast masse om denne plassen tidligere, men jeg MÅ bare dra tilbake hit. NÅ! Det er seriøst min NO.1 drømmedestinasjon, og ingen ting ville vært bedre enn å chille i en hengekøye på verandaen i drømmehuset mitt i nettopp San Diego. Ah, thenk så digg da. Å ligge der med en iskald øl i hånden og skue utover havet og flinke surfere… Magisk! 

Hvor kunne dere tenke dere å dra akkurat nå?

Løøøv