40 DAYS CHALLENGE – DAY 23

Vet dere, vi er over halvveis i 40 days challenge. Herregud som tiden flyr, og akkurat dette med at tiden går så fort er vel noe jeg snakker i overkant om her på bloggen. Men jeg mener oppriktig at tiden bare suser fordi. Anyways… Det er tid for challenge og litt til. Må jo i tillegg til det utfordringen går ut på vise dere hvor himla koselig vi har det… 

♥ Day 23 – Et bilde av deg selv i dag

Jaaddaaa… Her er jeg, eller rettere sagt Fokus og jeg. Jeg ser ut som en dass, men det er helt innafor på kveldstid. Liker det sånn! Belinda og jeg har som sagt kost oss gløgg med kaffe, stearinlys og julemusikk. Faen ta oss! Det er ikke lov. Finnes ingen ting lovlig med å fyre i gang julemusikken allerede i oktober. Det er ikke før 1.desember man kan trykke på play på spillelisten med navn «christmas» på spotify. Det er rett og slett lovbrudd det opplegget vi har gående her nå. Men men… Vi koser oss, og det er det som er det viktigste. Er det ikke? I morgen setter jeg meg i bilen og kjører til Stavanger. Gleder meg ♥

Har dere en deilig tirsdag?