40 DAYS CHALLENGE – DAY 25

Yo Rockstars. 

I dag liker jeg denne challengen svært dårlig, og har brukt den siste timen på å leite overalt etter bilder fra 2009.

♥ Day 25 – Et bilde av deg selv for 3 år siden.

Jeg fant to stykker. Et som var så oppstilt at det ville blitt altfor kjedelig å legge det ut, og et der jeg var drita på en trehjulsykkel. Sistnevnte er i grunn ganske så festlig, men kvaliteten så dårlig at det ikke er bloggmateriale. Derfor, siden det tross alt snart er halloween og greier, valgte jeg like så greit disse bildene fra nettopp halloween i 2010. Et år fra eller til er vel innafor… Jeg så jo faktisk helt lik ut. Hehe

Så jaddaaa… Dette var min halloween kostyme. Maxican style med en helflaske tequila i vesken. Den falt forøvrig godt i smak hos dem jeg møtte på min vei. Hadde jo selvfølget sørget for plastikk shotteglass nok tequila og nachos til alle. Happyyy Halloweeeeeen liksom! Gleder meg til årets halloweenfest, og lurer på hva jeg skal kle meg ut som i år. Må vel egentlig være noe skummelt siden det tross alt er det som er poenget. Finner vel ut av noe gøy…

Nå koser vi oss med vin og skal snart gjøre Stavanger utrygg. 

Kose dere, hotties!

SMASK