Annonse

40 DAYS CHALLENGE – DAY 26

Rockstars!

De er igjen tid for challenge som i dag er litt festlig… 

♥ Day 26 – Ti ting om deg selv

Siden dere har fått vite 10 ting dere ikke visste hopper vi rett og slett rett på 10 ting jeg hater… 

10 TING JEG HATER:

1. Ryan Air. Off! Dere vet hvorfor hvis dere leste hat-innlegget mitt, som var satt litt på spissen. Jeg VET at det er billig og sånn, men vi kommer rett og slett ikke overens. Punktum!

2. Kø! Å guri land så irriterende å stå i kø. Både som i kø på posten, kø i baren, og kø i trafikken. Jeg takler det bare ikke.

3. Taklys! Hhahah.. Veldig merkelig ting å hate egentlig, og det er vel kanskje mer en fobi. Jeg hater det forferdelige lyset den typiske taklampen gir fra seg, og synes dette lyset egentlig bare er skummelt og ubehagelig. 

4. Mobbere. Fy faen, hvis folk ikke har bedre ting å gjøre på enn å rakke ned på andre, for å få seg selv til å føle seg bedre, nei vet du hva. Da er det bare å ønske seg et liv til jul, for det der er IKKE greit. Ååååh så sint jeg blir. 

5. Parkeringsvakter. De trenger jo ikke å luske i buskene for så å slenge på en bot på 700,- fordi du kommer 3 minutter for sent til bilen. Herlighet for en unødvendig utgift!

6. Å ikke finne ting når jeg trenger det. Som når jeg har dårlig tid og absolutt ikke finner f.eks. bilnøklene, den andre skoen, lommeboken osv. herregud så irritert jeg blir da. Jeg hyler og skriker, men blir veldig glad og blid når jeg finner det jeg leter etter.

7. Lyden av tasting på tastaturet. Jeg vet det er jævla spesielt, men jeg hater lyden av når andre taster på tastaturet sitt. Jeg aner ikke hvorfor, men den tastelyden er bare vanvittig irriterende hvis man først har hengt seg opp i den. Hehe

8. Å trene. Det er så forferdelig å skrive dette, men jeg hater det faktisk, samtidig som jeg elsker følelsen man sitter med etter trening. En tur i skog og mark er jo det beste i hele verden, men å jogge f.eks? Sånn på møllen innendørs? Nei ellers tusen takk… Jeg takler det bare ikke. Latsabb delux. Æsj så ekkel jeg er som skriver dette. «KOM DEG PÅ TRENING DIN SLAPPE FAEN!!!!!!

9. Å være for sent ute. Det er virkelig den verste følelsen i hele verden å være for sent ute til en avtale. Jeg takler det ikke, men dessverre er dette noe jeg opplever rimelig ofte siden jeg tross alt er født 10 minutter for sent. Jeg er liksom alltid 10 minutter bak skjema, og dette tror jeg faktisk ikke det er mulig å endre på. Pokker altså!

10. Dårlig service. Altså helt seriøst… Når man jobber i servicebransjen, så gi god service. Ta vare på kundene fremfor å overse dem. Unnskyld meg, men når man er på shopping etter et nytt par sko f.eks. og damen bak kassen styrter ut på bakrommet i håp om at du skal komme deg til helvette ut av butikken, nei da klikker det for meg, og da gir jeg faktisk beskjed. Sånn skal det nemlig ikke være, og hvis det er så forbanna vanskelig å være litt hyggelig å gi god service, ja da får man finne noe annet å drive med. Så enkelt er det bare. 

Sånn! Da var vi ferdig med det negative for i dag… Kjente et aldri så lite raseri bygget seg opp inni meg, noe som egentlig var litt godt, men nå er jeg blid igjen altså. Hehe. Så nå har jeg fått servert sprudlevann mens jeg sitter her og taster i vei, og skal snart gjøre meg klar til kvelden. Herlig fredag! 

 

Hva hater dere egentlig? Ble litt nysgjerrig nå, kjente jeg. 

Løøøøv 

Annonse