40 DAYS CHALLENGE – DAY 3

Herlige lesere, da har vi kommet oss til dag 3 i denne «40 days challenge«, som i dag består av… 

♥ Day 3 – Parfymene dine

Dette blir dessverre en mindre spennende affære, da jeg kun har èn parfyme å vise dere. Tidligere har jeg hatt skapet fullt av nesten tomme parfymer, og da jeg siste gang hadde stor-rengjøring på badet, kastet jeg dem alle sammen. Bare tull å fylle skapet opp med dufter man egentlig er lei av, og jeg har nå endelig funnet mine to favoritter som jeg prøver å holde meg til. Sommer- og vårduften er denne…

DKNY PURE, som jeg virkelig elsker. Den er lett og fin og har en riktig så frisk sommerduft.  Jeg er også skikkelig glad i Molecule, som passer året rundt, og som i tillegg tilpasser seg din egen kroppsduft, eller noe i den duren der. Fantastisk er den uansett… Når det nærmer seg vinter, sverger jeg til Burberry London. Litt tyngre og himmelsk duft som kun minner meg om gode ting. Fantastisk! Er veldig fornøyd med disse tre parfymene, og har gitt opp den evige parfymejakten i tax free`en hver gang jeg er ute og reiser. Blir som regel dumme impulskjøp og parfymer jeg mister sansen for i øyeblikket jeg setter foten innenfor inngangsdøren hjemme. Hehe…
Fortell meg gjerne hvilke dufter dere liker aller best. Alltid kjekt å se andres favoritter!