40 DAYS CHALLENGE – DAY 30

10 dager igjen av denne challengen… Her går det jaggu unna!

♥ Day 30 – En matrett du elsker

Retten jeg tror jeg elsker mest, er nok pinnekjøtt. Smaken er himmelsk, og så tror jeg det blir ekstra godt siden denne retten kun serveres i julen, som er den koseligste høytiden av dem alle. Når pinnekjøtt serveres er man som regel sammen med famile eller venner, og tro det eller ei, så er dette faktisk den eneste retten jeg kan lage. Pinnekjøtt lager jo egentlig seg selv, men jeg skal love dere at det ligger mye kjærlighet bak. Hehe. Nå fikk jeg faktisk vann i munnen, og gleder meg som pokker til jentenes julebord som skal være her hos meg. 7.desember er nemlig dagen hvor årets første pinnekjøtt skal nytes. Nam nam. Og folkens? Vet dere forresten at det KUN er 9 uker igjen til jul. What the HELL happened?? 

Hvilken matrett er deres favoritt? 

Klem i fleng