Annonse

40 DAYS CHALLENGE – DAY 33

Fy faen… Jeg spyr av denne challengen, men jeg har bestemt meg for å ikke gi meg enda, tross manglende interesse fra dere. Jeg vedder på at dere er like lei av hele dritten som meg. Hehe. I dag går vi direkte over på noe som liksom skal være litt trist, nemlig… 

♥ Day 33 – En sang som får deg til å gråte

Det skal veldig mye til for at jeg skal begynne å gråte av en sang, sånn helt uten videre, for så nitrist har jeg det rett og slett ikke. Meeen, har det skjedd noe trist, som da mormor og morfar døde, f.eks. da felte jeg noen tårer hvis Eg Ser til Bjørn Eidsvåg ble spilt. Dette er en sånn typisk trist begravelses sang, og minner bare om triste ting… 

Hater den sangen faktisk! Men, det viktigste er å prøve å gjøre triste sanger om til noe litt mer hyggelig ved å se tilbake på fine minner og gode stunder. Eventuelt bare skru av den jævla sangen som får deg trist. Noen ganger skal jeg ærlig innrømme at det bare er deilig å grine litt, men altså sånn generelt sett, hvorfor oppsøke tårer liksom? Det forstår jeg bare ikke… 

Alright, da er det vel bare å spørre dere om hvilke sang som får dere til å gråte. Eller blir det litt i overkant trist her nå? Kanskje dere heller skal fortelle meg hvilken sang som får dere i skikkelig godt humør? Jaaaaaa

Annonse