40 DAYS CHALLENGE – DAY 34

Okei folkens… Dagens challenge viser hvor skadet jeg egentlig er, og går ut på… 

♥ Day 34 – Noe du er redd for

Det er i bunn og grunn isvært lite som gjør meg redd. Selvfølgelig kan man være redd for at det skal skje noe vondt med noen man er glad i, eller være redd for å stryke med, men jeg gir meg selv aldri lov til å tenke sånn. Skal jeg trekke frem én ting som faktisk skremmer meg, så er det den satans taklampen. Jada, dere hørte riktig… TAKLAMPE! Jeg nevnte vel så vidt i «10 ting jeg hater» at jeg ikke var noe særlig fan av denne lampen, og grunnen til det kommer nå… Egentlig er det så way out å fortelle dette, men shitt la gå. Dere skjønner det, folkens, at da jeg var liten, hadde jeg den jævligste taklampen EVER på rommet mitt. Som taklamper flest, gir de et sinnsykt ubehagelig lys fra seg, og fyller rommet med en sånn ufyselig energi, hvs jeg kan kalle det det, og dette gjorde selvfølgelig taklampen på rommet mitt. En dag satt jeg i sengen å hørte på min nye kasett, som var eventyret Tornerose, og det eneste lyset som stod på var taklyset. Et sted i fortellingen, ble Tornerose lokket inn i peisen av hun heksen, mens heksen ropte AAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUROOOOOOOOOOOOOOOOOORAAAAAAAAA, og bakgrunnsmusikken var skummel. Jada, så der satt jeg, livredd grunnet denne skumle hendelsen i fortellingen, og i et rom fylt med et forjævlig lys… Jeg ble så inn i helsikkens redd, løp ut til mamma, og siden den gang har jeg aldri taklet de aller fleste taklamper. Sykt eller? Herreguud, det går jo for faen ikke an. Hahahah…

Okei, deres tur… Hva er dere redd for?