Annonse

40 DAYS CHALLENGE – DAY 35

Yo RockStars!

Trallalalalaaaa, og det er IGJEN tid for challenge, som i dag går ut på… 

♥ Day 35 – Hvordan ordner du håret ditt?

Forresten, sånn før jeg går i gang… Har dere sett DENNE traileren enda? Evt. hele dokumentaren? Hvis ikke oppfordrer jeg alle til å gjøre det. Er så spent på å høre deres synspunkter… Alright! Når det kommer til hvordan jeg ordner håret mitt, så er det ikke akkurat her jeg har så altfor mye peiling. Jeg kunne virkelig ønske at jeg var flink til å lage freshe frisyrer og spesielt være flink til å flette. Fletter er så fint! I stedet får jeg ta til takke med hårredskaper som bidrar til litt mer spenstige frisyrer, som f.eks bølgetang, rettetang og krølltang

Til hverdags trives jeg best med å ha håret i en strikk, litt av håret i en liten spenne, eller ha det løst under en lue. Skal jeg «pynte» meg litt ekstra bølger eller krøller jeg det, men jeg har også fått sansen for en høy og stram hestehale til fest. Det er så deilig å få alt håret bort fra ansiktet, og slippe å tenke på at det tjukke håret floker seg i nakken eller klistrer seg fast i lipglossen… Ingen ting er mer irriterende enn å gå ut i vinden med løst hår som flytter inn på klissete lipgloss-lepper. Blærh! 

På et tidspunkt kommer jeg til å lage en hårvideo til dere, hvor jeg viser hvordan jeg krøller håret. GØY! Jeg vet jo at dere har litt sansen for ting som vises på video contra kjedelige bilder. Hehe. 

Har dere en bra søndag, hotties?

Annonse