40 DAYS CHALLENGE – DAY 39

Hei hei sofa… Jeg har lengtet etter deg! Det er utrolig hvor sliten man faktisk blir av en dag med fire flyturer, tre flyplasser, nye mennesker og mye info, og jeg skal love dere at det var rimelig innafor å synke ned i sofakrken. Hehe. Jeg sitter også her og tenker over hvor vanvittig fort den siste tiden har gått, og at det i morgen er siste dagen av denne 40 days challenge, som jeg ikke lenger er så fan av. Jeg tror jeg skulle gitt meg på 30 dager for å bevare begeistringen, men shitt la gå. 1 dag igjen, hurraaaa! I dag går challengen ut på følgende… 

♥ Day 39 – Alle premiene du har vunnet

Altså unnskyld meg… Alle premiene jeg har vunnet?? Er dette liksom for å gni det inn at jeg aldri har vunnet en forbanna dritt? Ikke én premie, noen gang… Fy fader så nitrist, men så tenker jeg… Er det vanlig? Er det vanlig å vinne en hel del premier? Ja, det er vel egentlig vanlig. Sånn i turn og sånn, eller tar jeg feil? Åååå så lyst jeg har til å vinne en premie i turn. Er det for sent mon tro? Er jeg blitt for gammel for å stikke av med gullpokalen i turn? Hahahaha. Selvfølgelig er jeg det. Makan så leit… Men vent nå litt… Visst pokker har jeg vunnet en premie en gang, rettere sagt en perle tiara og premiebånd (eller hva det nå kalles), for jeg stakk søren meg av med tittelen Miss Paradise 2012. Hahahahahha. Det hadde jeg aldri i mine villeste fantasier sett for meg, og selve kåringen er vel noe av det kleineste jeg har opplevd i hele mitt liv. Men men… Festlig minne som får meg til å flire, og rekvisitaene som nettopp dette båndet og tiaraen har jeg selvfølgelig tatt vare på. Good times! 

Nå sovner jeg, så da gjenstår det vare å ønske dere en fortreffelig natt, så skrives vi i morgen, fininger ♥