40 DAYS CHALLENGE – DAY 40

DING DING DING…. Da er dagen kommet. Den dagen jeg har lengtet etter en god stund nå, nemlig SISTE dag i 40 days challenge. Woohooooo! Tiden har jo flydd forbi, og på mange måter føles det som om det var i går jeg satt og mekket sammen dag 1, men nå er altså challengen kommet til veis ende. Egentlig burde jo den siste utfordringen gått ut på noe langt mer spennende enn dette… 

♥ Day 40 – Favoritt serie(r)

Men men… Challenge er challenge, og når det kommer til serier, så er det ikke så veldig mange jeg følger med på. Jeg ser svært lite på TV som jeg har nevnt før, og sånn nedlastnings-opplegg har jeg ikke forstått meg på. Alle går liksom rundt og bare, ååå nå har jeg lastet ned alle sesongene av Gossip Girl eller noe i den duren, og jeg bare, Hæ? Jeg er så fjern når det kommer til dette. Laste ned? Hvor da? Ja, dere skjønner tegningen… Meeen, er det én serie som får meg til å le, så er det Big Bang Theory… Dette er en sikkelig happy serie, og jeg går aldri lei av å se på denne morsome gjengen.

Sheldon er uten tvil favoritten! 

Hvilke serier liker dere best?