40 DAYS CHALLENGE – DAY 5

Hei fininger! 

Still going strong… Hehe!

♥ Day 5 – Noe du savner

Det første jeg kommer på, som jeg skikkelig savner er morfar. Min kjære fantastiske morfar som gikk bort i fjor. Han betydde alt for meg! Jeg skrev et innlegg på bloggen da han gikk bort som dere kan lese HER. Savner han fælt, men vet at han har det bedre der han er nå… 

I tillegg til å savne noen som står deg nær, kan man også savne hendelser… Jeg lengter virkelig tilbake til drømmeferien jeg var på med venninnene mine fra Bergen. Turen gikk til USA, nærmere bestemt Cali, og steder som LA, San Diego og Las Vegas ble besøkt. Denne turen kunne jeg reist på om igjen og om igjen, og minnene jeg har herfra er helt fantastisk. I really wanna go back… Høydepunktene var uten tvil alt San Diego hadde å tilby, Venice Beach, Lady Gaga konsert i Staples Center, da jentene overrasket meg på bursdagen min med limo og strippeshow. Hahaha. FIkk lapdance av tre menn på scenen, som ikke var annet enn hysterisk morsomt, Grand Canyon, og selvfølgelig Las Vegas. Egentlig så var hele turen et høydepunkt i seg selv, og en ferie jeg aldri ville vært foruten…

Er det noe spesielt dere savner som dere har lyst til å dele med meg?

Love Love