40 DAYS CHALLENGE – DAY 6

He igjen skjønninger. 

Nå holdt jeg nesten på å glemme hele denne challengen, har gått i ett i dag. Derfor også svært dårlig blogging, og det beklager jeg. Anyway… 


♥ Day 6 – Antrekket ditt i dag

Ja, i dag går altså utfordringen ut på å vise dere antrekket jeg har på meg, og slik som dette har dere nok ikke sett meg før. Hehe. I kveld er jeg nemlig iført min nye og helt fantastiske kosedress fra WoolLand. Har faktisk aldri opplevd noe så behagelig som denne buksen og genseren, så dette var en god investering til kalde høstkvelder. Anbefaler forresten alle å sjekke ut WollLand sin fine nettside, hvis dere er på jakt etter noen herlige produkter i nydelig ull…

Stine kom inn døren i sted, og nå sitter vi og hygger med noe godt i glasset. Ønsker dere en fantastisk lørdagskveld…

Klem i fleng