40 DAYS CHALLENGE – DAY 7

Hei igjen skjønninger.

Det er dag 7 i denne challengen, og i dag passer utfordringen meg helt perfekt…

♥ Day 7 – Det du kjøpte deg sist

Jeg har nemlig akkurat kjøpt meg disse rå botsene fra Footway, som er på vei hjem til meg. Disse blir helt perfekt nå til høsten, og det er kjekt med boots som ikke er sort, for en gangs skyld. Hehe. Blir som regel sorte sko på meg, men forandring fryder…

Kule eller hva? Du finner dem HER, og hele nettsiden er spekket med et fantastisk utvalg. Digger denne nye nettshoppen, og anbefaler også alle å sjekke ut både nettshoppen og facebooksiden deres. 

Stine og jeg har kun forlatt sofaen èn gang i dag, og det var for å hente take away og altfor mye smågodt. Nå er jeg så stappet at jeg nesten ikke klarer å puste, men det er lov på søndager når regnet pisker på ruten, og gamle episoder av friends surrer på tv-skjermen. Avslappende og helt riktig søndag ♥

Håper dere har en herlig kveld, fine lesere…