Annonse

40 KJAPPE!

Good morning, superstars!

OMG så skjønne dere er.. Tusen takk for fine ord i forrige innlegg, og takk til dere som nominerer. Det betyr så mye for meg, og jeg setter så enormt stor pris på dere alle sammen, TAKK!

I dag tenkte jeg å kicke i gang dagen med 40 kjappe fakta, og dette innlegget tror jeg vil falle i smak. Her får dere vite både hemmeligheter, og hva som skjuler seg i nattbordskuffen, hehe. 

Leggo..

1. Tre ord om meg: Gjennomført, positiv, rar!

2. Det første jeg gjør om morgenen: Er å slumre fire ganger før Fokus tvinger meg ut av sengen. Da er det rett ut på tur, før jeg setter kursen mot kaffemaskinen og dagens første kopp med kaffe!

3. Når jeg hører på radio blir jeg: Som regel skikkelig irritert. Radio har en tendens til å ødelegge all musikk ved å spille de samme sangene ihjel, og det blir jeg irritret over, haha. 

4. Jeg gleder meg til: Å flytte inn i ny bolig. Jeg kan ikke tro at det snart er hele tre måneder siden vi vant budrunden, og ingen ord kan beskrive hvor begeistret jeg er over å skulle komme på plass i egen crib. 

5. Klesskapet mitt er fult av: Klær fra gulv til tak. Dennis og jeg deler et dobbelt garderobeskap som er så falleferidig atte HJELP, og det er ikke plass til halvparten av det vi har. 

6. Når jeg skal pynte meg: Setter jeg alltid på en spilleliste med gladsanger, i tillegg til å åpne en øl. Da blir det hundre ganger gøyere å hive på seg party-fillene og sminke seg. 

7. Jeg har medlemskap: På SATS, og det er noe vi alle sammen kan le høyt av!

8. En liten hemmelighet om meg: Jeg har en mappe på data’n som heter «wedding«! I denne samler jeg alt jeg kommer over av bryllupsinspo ++, sånn for å ha dette til senere. JA, det er lov å le.. HAHHAAH! Hysj, hysj.. Ikke si det til noen!

9. Jeg føler meg best: Når jeg har fått litt brunfarge på kroppen. Når man er så mørk i håret som jeg, blir man ekstra bleik når man er bleik, og da føler jeg meg skikkelig ufresh.

10. I kaffebaren bestiller jeg: Sort kaffe med litt melk. Punktum. Ferdig snakka! Jeg takler ikke latte eller noe annet med altfor mye melk i forhold til kaffe, og sukker eller sirup kan du bare glemme. 

11. I baren bestiller jeg: Vodka cranberry, Vodka Redbull Summer, Amaretto Sour, eller en Corona. Det kommer helt an på om jeg skal drikke meg opp eller holde formen stabil, haha. 

12. I vennegjengen er jeg: Hun som aldri holder kjeft, og som alltid har noen pinlige historier på lur. Jeg har mistet tellingen over hvor mye vi har ledd av alt det idiotiske jeg har gjort opp gjennom årene. Jeg er også hun som elsker å invitere, og skape en hyggelig kveld for jentegjengen.

13. I familien er jeg: Hun som alltid hjelper til, som passer på at alle har det bra, og som alltid sier «jeg er glad i deg» så ofte som mulig. 

14. Jeg kan ikke leve uten: Kroppskontakt, gode venner, mamma, Dennis og kaffe. 

15. Barn er: Så sinnsykt irriterende, og noe jeg ikke klarer å bestemme meg for om jeg vil ha eller ikke. 

16. Om natten: Er vinduet alltid åpent uansett årstid, og jeg ligger så tett inntil Dennis som mulig. Vi sover faktisk flettet inn i hverandre, og jeg sover alltid best på denne måten. 

17. I vesken har jeg: Alltid med meg almanakk, telefon, notatblokk, kulepenn, kamera, håndkrem, lommebok og nøkler. 

18. Trening er: Så forbanna SNORK! ZzzZZZzzz

19. Politikk er: Viktig, men ikke noe jeg engasjerer meg så fryktelig mye i. Jeg stemmer på det partiet som vil ivareta de eldre på best mulig måte! 

20. Kjærelighet er: Vakkert og nødvendig. Jeg føler enorm kjærlighet for både mannen, familien min og mine venninner, og det er så vidunderlig å elske noen så høyt. 

21. I høst skal jeg unne meg: En sinnsykt komfortabel seng. Jeg driter i hvor mye den koster, så lenge den gir meg gode netter. 

22. I nattbordskuffen har jeg: En pakke tyggis, hårstikk, halstabletter, Carmex, og glidemiddel, haha!

23. På kjøkkenet er jeg: Helt håpløs, MEN det kommer seg.. Jeg begynner å få mer og mer lyst til å eksperimentere med mat, og har en drøm om å bli helt rå på kjøkkenet. 

24. Jeg er dårligst til: Å være strukturert og holde tiden. 

25. Jeg er flinkest til: Å legge kreative planer, og gjennomføre når jeg først går inn for det. 

26. Jeg elsker: Å høre fra dere fantastiske blogglesere, at jeg inspirerer dere, og at jeg har bidratt til at flere av dere tør å være seg selv. Det betyr mer enn dere aner!

27. Med livet mitt ønsker jeg: Å leve ut mine drømmer og oppnå suksess, aldri gi opp, og jobbe hard som pokker for å kunne gjøre akkurat det jeg gjør nå i flere år fremover! Jeg ønsker også å kunne gjøre en forskjell på en eller annen måte – å kunne bruke min posisjon og stemme til noe positivt!

28. Jeg beundrer: Den fine mammaen min, som på tross for sykdom og intense smerter, alltid er positiv og smilende. Hun er den største inspirasjonen en kan finne!

29. Når jeg jobber: Prøver jeg å være mest mulig effektiv og konsentrert, slik at jeg kommer i mål med alt på agendaen så fort som mulig. Ofte begynner jeg på flere oppgaver samtidig, som dessverre fører til at jeg mister litt kontollen. Jeg ønsker meg et kurs i det å være strukturert!

30. Min verste uvane: Er å feilberegne tiden. Jeg tror alltid jeg har mer tid å gå på enn det jeg egentlig har, og det fører ofte til forsinkelser. 

31. Jeg brenner for: Rettferdighet, at de eldre skal ha det bra, og NEI til pels!

32: Jeg tror på: At hardt arbeid lønner seg, og at ingenting kommer gratis her i livet. Jeg tror også på «what goes around, comes around«!!

33. Du visste kanskje ikke at jeg: At jeg for mange år siden hadde en drøm om å bli arkeolog, at jeg var helt rå på gitar back in the days, eller at jeg for 15 år siden måtte sy fire sting ved øyet, etter en aldri så liten snowboardulykke. 

34: På kvelden er jeg: Veldig kosete og veldig trøtt. 

35. Som venn er jeg: Hun som alltid lytter, som er ærlig, og som prøver å komme med gode råd. I tillegg er jeg hun som er åpen og som deler, noe jeg ser på som viktig i et vennskap. 

36. Når jeg har fri: Fri? Haha. Jeg har aldri fri, og vet for å være helt ærlig ikke hvordan det føles, haha!

37. Det beste jeg vet: Er å reise. Å reise beriker livet mitt så til de grader, og jeg drømmer om å oppleve alle verdens perler.


38. Det er lov å lyve hvis: Man har glemt noe som egentlig ikke burde glemmes. Som f.eks en mail eller en avtale – da er det lov å komme med en liten spansk en! Eller hvis man er litt sent ute.. Da sier jeg ofte at jeg er nærmere enn det jeg egentlig er, huff.. Hysj hysj.. Ikke si det til noen, hehe. 

39. Om fem år er jeg: 34 år gammel, og det er helt sjukt. Var jeg ikke nettopp tjue?

40. Om ti år er jeg: 39 år gammel, og på vei inn i førtiårskrisen, haha. Forhåpentligvis er jeg like optimistisk og glad som nå, og innen fylte førti er jeg både gift, mamma til to (kanskje), og eier av hytte ved sjøen. 

Wuuuhuuu, håper dette falt i smak.. Nyt dagen, fininger..

Sees senere 

Annonse