Annonse

40 SPØRSMÅL OG SVAR!

God ettermiddag, happy tirsdag 

I dag tenkte jeg å ta fatt på 40 nye spørsmål og svar..

Jeg vet at dere digger disse innleggene, og det gjør jeg også, og så blir vi liksom litt ekstra godt kjent! Håper dere er klare for enda en runde med spørsmål og svar, tjoheiiii!

1. Hvor gammel er du om 5 år?

Usj.. Jeg blir jo bare eldre og eldre.. Hva skjedde med å være i begynnelsen av 20- årene, liksom? Om 5 år er jeg.. Hold fast.. 34 år gammel! Fy fader..

2. Hvem har du vært med i minst to timer i dag?

Det blir nok ikke overraskende, min kjære samboer.. Og Fokus, selvfølgelig. Han er alltid god å ha i nærheten, når jeg trenger et lite avbrekk fra en hektisk agenda!

3. Hvor høy er du? 

Jeg er 167 cm.. Nå har jeg omsider funnet ut hvor høy jeg er – på millimeteren, haha! 

4. Hvem var den siste personen du ringte?

Det var Dennis.. Jeg ringte han i går for å ai at jeg hadde landet på Gardermoen, og at jeg var på vei hjemover. 

5. Hvem var den siste personen som ringte deg?

En eller annen med skjult nummer.. Da tar jeg IKKE telefonen!

6. Hvilken film så du sist? 

Hmm.. Det må ha vært den altfor skumle Iscidious 3. God damn – den var så forbanna ekkel. Satt for det meste med en pute foran trynet, haha!

7. Hva stod i den siste tekstmeldingen du fikk?

«Hei superen min! Er du i Oslo på onsdag? Skal på superharrytur til Sverige på onsdag hvis du vil joine (how cool is that) Stor klem«. Haha, denne meldingen fra min aller beste kompis tikket inn i går kveld, og jeg hadde seff joinet på harrytur om jeg hadde hatt tid. 

8. Foretrekker du å ringe eller tekste? 

Jeg er blant dem som HATER å snakke i telefonen.. Jeg bruker ikke telefonen min til den slags, haha. Den er alltid på lydløs, og jeg tar den aldri. Med mindre det er mamma, Dennis eller en av mine nærmeste venninner som ringer. Tekst meg før du ringer for pokker, haha.. Eller send en mail.. 

9. Hva er ditt favorittsted? 

Ååå.. Dette er nesten umulig å svare på. Det er jo så mange plasser som troner på toppen av listen, men hvis jeg må velge ett sted, så må det bli Las Vegas, haha! Jeg ELSKER Vegas.. Vegas er livet!

10. Hvilket sted liker du minst? 

Hmm.. Det må være Tallin. Byen har absolutt mye hyggelig å by på, men jeg drar ikke tilbake. Èn tur til Tallin er nok!

11. Hva irriterer deg aller mest i hverdagen? 

Det er uten tvil folk som går på trikken før andre har kommet seg ut.. Det er helt forbanna umulig å komme seg ut av trikken, om tjue mennesker presser seg inn døren på én og samme gang. VENT for pokker!

12. Hva er det siste bildet du tok med telefonen? 

Jeg tok et bilde av en haug av slike quotes som forklarer hvor mye man hater å snakke i telefonen, haha! Jeg irriterte meg tydeligvis over dette i går også!

13. Har du noen kjæledyr?

Jahaaa! Jeg tror vi alle begynner å kjenne til Fokus, gjør vi ikke. Den lille rakkeren med enorm personlighet. Jeg elsker han så ubeskrivelig høyt!

14. Når stod du opp i morges? 

Jeg var helt ferdig i morges, og slumret til klokken halv ni.. Det er vel innafor, er det ikke? Så lenge jeg liksom kommer i gang med dagen før klokken ni er jeg fornøyd, men jeg må innrømme at jeg savner jetlagen, haha. Jo tidligere oppe dess bedre, og jeg elsket å sprette opp av sengen lenge før klokken seks. Åh! Alt man får gjort såpass tidlig på morgenkvisten ass, haha. 

15. Hvor er du om 10 år? 

Vet dere? Det er umulig å si.. For 10 år siden så jeg for meg at jeg i dag var gift og hadde en haug av kids, noe som absolutt ikke er tilfelle. Jeg tar en dag av gangen, jeg.. Om 10 år kan jeg være bosatt i Kongo for alt jeg vet, og litt av spenningen med livet er jo å ikke vite eller planlegge så mye. Jeg tar hver dag som den kommer, og lever hver dag som den skulle vært den siste.. I hvert fall nesten, haha!

16. Chips eller godteri?

For et dilemma… Jeg elsker begge deler, men chips er best om jeg jeg hungover. Godteri er definitivt best når jeg er superform på fredagskvelden foran TV’n, haha!

17. Hvilket klipp på YouTube fikk deg til å le sist? 

Hhahahaha, det må være dette under her. Jeg dævver av Miranda Sings. Hun er så weird og helt forbanna awesome!

18. Hva er din beste egenskap? 

Det må være at jeg er veldig omsorgsfull. Det er ekstremt viktig for meg at de rundt meg har det bra!

19. Hva er du dårligst til? 

Å være strukturert.. Jeg er så ustrukturert at det gjør vondt, og det er veldig lite kult å ha så mange ukontrollerte, løse tråder, når jeg liksom skal drive big business, haha. Jeg trenger å melde meg på et strukturkurs! 

20. Hva er du iført når du sover? 

Jeg er som regel bare iført en truse, men nå når det er blitt så kaldt ute er jeg helt avhengig av en stor og myk t-shirt. 

21. Hvem ringer du til når du er forbanna? 

Det kommer jo veldig an på hva som har gjort meg sint og sur, men som regel er det Dennis som får gleden av å høre på en steik forbanna bergenser som hyler og skriker!

22. Hva er den største premien du har vunnet? 

Hva som var premien betyr ikke så mye, men det å vinne Folkets Favoritt på Vixen Blog Awards for to år siden, var et av de største øyeblikkene i min bloggkarriere. Det var også helt vanvittig å stikke av med prisen for Beste Dagens Outfit, samt Årets Livsstilsblogg i fjor. Hjelpes så stolt og glad jeg var! 

23. Hva er det rareste du noen gang har spist?

Hmm.. *tenke tenke*.. Jeg kommer ikke på noe veldig rart, men det er jo kanskje litt pussig at jeg spiser makrell i tomat meg gaffel rett fra boksen! Eller vent litt.. Jeg har jo en gang skrevet et innlegg med noen supersære ting jeg liker, så kanskje noe på denne listen er rarere enn makrell på boks? haha. Dere ser listen HER

24. Har du noen piercinger? 

Not any more! Jeg har hatt piercing i både tunge og navlen, men det begynner å bli maaaaange år siden jeg så meg for gammel for den slags. Jeg synes piercinger på ungdommen kan være fresht, men at det er superHARRY på oss som snart er voksen, haha. 

25. Hva hører du på akkurat nå?

Nå sitter jeg her og hører på radioen. P4, for å være helt presis.. Pensjonisten i meg synes P4 er så koselig, haha.. 

26. Hvilken is er din favoritt?

Åh, det må være pæreisen! Den grønne, superdigge saftisen! 

27. Kan du skifte olje på en bil? 

Jepp! Jeg kan også skifte dekk på bilen, om noen skulle lure, haha. Handy woman, ass!

28. Liker du kaffe? 

Det blir som å spørre om jeg liker julaften, haha!

29. Hva foretrekker du å drikke til frokosten? 

Jeg foretrekker en frisk og digg juice, men siden kjøleskapet alltid er tomt, blir det som regel vann. Sååå kjedelig!

30. Norge på sitt beste? 

Norge i mitt hjerte! Det vakre landet vårt viser seg ofte fra flotte sider, og det er noe magisk over hver eneste årstid. Blomstringen om våren er vidunderlig, og et snødekket land er ikke helt feil det heller. Norge er virkelig vakkert!

31. Hva er det siste du kjøpte? 

Jeg kjøpte en ny og superyummy parfyme på taxfree’en i går. Jeg har lenge vært på jakt etter den diggeste duften, og den fant jeg i går! HURRA!

32. Har du noen gang vært innlagt på sykehus? 

Nope. *Bank i bordet*. Jeg har faktisk aldri vært innlagt – jeg har aldri operert eller brukket noe som helst. Lucky girl, haha. 

33. Snakker du andre språk enn norsk? 

Jeg snakker engelsk, men har så inderlig lyst til å lære meg fransk! One day!

34. Hvilken dessert liker du best? 

Det er uten tvil Asiatiske tilslørte bondepiker.. Yummmy!

35. Banner du mye? 

Dessverre banner jeg altfor mye.. Jeg MÅ skjerpe meg.. Eller lære noen nye ord som kan beskrive hva jeg mener, de gangene jeg tyr til banneord, haha. Vi mangler noen ord med skikkelig futt i, ass.. «Det var veldig vondt«, blir liksom ikke like vondt som «det var jævlig vondt«.. Enig? 

36. Hvilke gode nyheter fikk du sist? 

Det er selvfølgelig nyheten om nominasjonen til Vixen Blog Awards! Gud hjelpe meg så stas det var å høre at jeg var semifinalist i så mange som FIRE kategorier!! Dere kan stemme på meg under her, hvis dere vil, og mener at jeg fortjener det!

♥ Årets Gullpenn
♥ Årets Kjendisblogg
♥ Årets Bloggbusiness
♥ Folkets Favoritt

37. Eier du noen verdifulle smykker? 

Jeg arvet et gullur etter morfar, som jeg har hengt på et langt kjede. Dette er noe det mest verdifulle jeg eier! Dette uret betyr veldig mye for meg!

38. Hva foretrekker du å bruke penger på?

Reise!!! Jeg kan bruke alle pengene mine på reise, uten å få dårlig samvittighet!! «Travel is the only thing you buy that makes you richer»

39. Fortell tre ting som leserne ikke vet om deg!

1. Da jeg var liten ble jeg innimellom ekstremt sint, og da jeg ble sint sa jeg alltid til mamma: «Mamma, nå kommer sinten«, før jeg gikk ut i trappen og trampet opp og ned som en gal, mens jeg hylte og skreik. Altså.. Jeg må jo bare le! Snakk om å få utløp for sinnet sitt på en ekstremt fin måte, hahahahahahah!

2. Da jeg akkurat hadde bikket 18 år, ble jeg så stupfull en jentetur på Geilo, at jeg ble kjørt hjem til hytten av politiet. Og det var etter at jeg hadde pjuket på både politimannen og meg selv. NOT cool! 

3. Jeg var en liten rebell på ungdomsskolen, og stakk en gang innom Adelsten (som det het på den tiden) for å naske med meg et par stringtruser (JA, jeg er fortsatt flau over at jeg kunne gjøre noe så dumt). For å unngå å bli tatt på fersken, tok jeg alle trusene på meg utenpå strømpebuksen jeg hadde på meg under den baggy jeansen, og jeg tok altså så mange truser på meg at jeg nesten ikke klarte å bevege meg. Da jeg nærmet meg utgangen av butikken begynte alarmen å pipe, og jeg ble så redd at jeg løp inn i prøverommet, for å legge tilbake alle trusene. Jeg prøvde aldri å stjele igjen etter det, haha! Drittunge, ass!

40. Hva er dine planer for helgen? 

På fredag blir det som vanlig en rolig kosekveld med mannen.. Slike fredager er aller best! På lørdag skal jeg ut med de fine venninnene mine, og danse til svetten renner, haha. SOM jeg gleder meg.. 

Nyt dagen, vakre venner!

Husk at jeg er veldig glad i dere Annonse