Annonse

45.000 VIKTIGE KRONER

Hei igjen, lovelies!

Okei… Dette her må dere bare se, for dere har altså så langt vippset rundt 45.000 kroner, som går direkte til mennesker på flukt. Direkte til mennesker i nød!

I går var vi på tidenes handlerunde, og det har aldri før føltes så godt å bruke såpass mye penger. Jeg har vel aldri brukt flere titallstusen i én og samme sleng, men når man ser at kasselappen strekker seg flere meter, og når man vet at det man shopper går rett til dem som trenger det mest, blir man rett og slett så forbanna glad. Det føles så innmari godt – det føles så riktig!

IMG_0285

Disse menneskene trenger dette mer enn noen andre… De har nix nada, og i går bidro dere til at 1600 barn får hver sin lekebil, solhatt, tegneblogg med fargestifter, solbriller, såpebobler, samt hver sin godtepose.

Dere har bidratt til at 1800 kvinner og menn får nye sko… At mødre får gitt 900 liter ferdigblandet morsmelkerstatning til sine små bebiser, at 2000 mennesker får hver sin shampoo, body lotion og leppomade. Vi har kjøpt inn mat til en mor som tok keisersnitt for bare 10 dager siden, og som ikke har anledning til å stå i matkø grunnet store smerter. Dere har bidratt til at flere familier får propan slik at de faktisk kan lage mat, og dere har bidratt til at hverdagen blir bittelitt enklere for noen av dem som oppholder seg her ved grensen til Makedonia.

Vi lar bildene tale for seg… Her snakker vi massiv innhandling ♥

IMG_0287

IMG_0268

IMG_0263

IMG_0270

IMG_0291

IMG_0278

IMG_0262

IMG_0282

Tusen millioner takk, verdens beste lesere. Dere skal vite at hver eneste krone dere har vippset har hatt enormt mye å si, og dere har alle bidratt til å gjøre en enorm forskjell. Jeg er så glad i dere, fininger… Herregud så glad jeg er i dere!

Vi er enda ikke ferdig med å handle det som trengs, og det vil være fullt mulig å vippse gjennom hele morgendagen, om dere har mulighet og lyst. Det er fortsatt mange som trenger både sko og mat, og vi handler så mye som mulig, så ofte som mulig.

Nå er vi tilbake på hotellet etter en lang dag. Jeg forteller mer om denne dagen i morgen, for denne dagen har vært veldig spesiell…

Går det bra der hjemme? ♥

Annonse