Annonse

4everFRESH

//I samarbeid med Sunsilk

WUUHUU!

Hallaisen igjen, superstjerner. Jeg har en gladmelding til dere, for nå kan dere vinne en eksklusiv venninnedag med Sunsilk Minerals 4everFRESH. Dette er GØY!

En av dere kan nemlig stikke av med en venninnedag for deg og din beste venninne til en verdi av hele 25.000NOK, som består av følgende:

♥ Frokost, lunsj og middag
♥ Spabehandling på Wah Wah
♥ Overnatting på Frogner House Apartments
♥ Personlig shopping på Høyer Eger for 10.000,-
♥ Årsforbruk av Sunsilk Minerals 4everFRESH produkter
♥ Transport til og fra Oslo

Phuuuu! Er det mulig? Jeg måtte blåse opp ballonger for anledningen for dette er jo helt halleluja, bursdag og jul på én og samme gang.  

De av dere som begynner å kjenne meg vet hvor lite jeg bryr meg om dyre frisørshampoer, og at jeg sverger til dem jeg finner på butikken. Produktene fra Sunsilk havner ofte i handlekurven, og når den nye serien kom ble jeg så glad. Denne har jo så freshe farger, og det er faktisk litt viktig. JADA, jeg kjøper shampo og dusjsåpe etter utseende, for SÅ overfladisk er jeg. Hahahahah!

Anyways.. Nå babler jeg bare her, så la oss spore inn igjen på denne herlige konkurransen..

For å delta laster du opp et bilde eller en film på Instagram av en hairflip. Tag en venninne og utfordre henne til å gjøre det samme, bruk hashtag #4everFRESHday, og vips.. Dere er med i trekningen om denne magiske venninnedagen. Hele dagen blir filmet, så her er det mulig å få med seg et koselig minne for deg og din beste venninne.

Konkurransen avsluttes i uke 47, og vinnerne må kunne reise til Oslo i uke 48. Ait? Er konkurransereglene forstått? Er dere giret? Like giret som meg? 

Jippijippijippi, happyhappyhappy!

Klikk dere inn HER for å finne ut mer om konkurransen, og del gjerne begeistringen for premien her i kommentarfeltet på bloggen. 

DIGGER DERE, masse lykke til ♥

Annonse