Annonse

5 DAGER IGJEN!

God morgen, skjønninger ♥

I dag er det bare 5 dager igjen til en ny sesong av «Bloggerne» kickes i gang, og i den anlending tenkte jeg å dele videoportrettet av meg, som ble publisert i går.

Som jeg sier i portrettet, så er det beste med å være med i denne serien, at jeg får muligheten til å slippe dere fantastiske følgere, enda tettere inn på meg og mitt liv. Jeg synes det er viktig å være åpen og vise dere alle sier av livet, og jeg krysser fingrene for at dere ikke blir skuffet.

Jeg vet at flere av dere er litt skeptisk til at det er så mange med, men det som er så vanvittig bra i denne sesongen, er at det vil vises så mange som 4 episoder i uken. «Bloggerne» vil altså snurre på TV’n fra mandag til torsdag, så da tror jeg faktisk at det skal bli lett å følge såpass mange folk. Det er jo veldig artig at det er så mange forskjellige personligheter med, og jeg har troen på at dette blir en knallbra sesong!

Noen som gleder seg? Hva er det i så fall dere er mest giret på å se? Sesongpremiere blir alstå 7.mars klokken 21.30 på TV2 Livsstil – HURRA!

Skrives om litt… I dag kommer omsider en ny Sex Talk, og den vet jeg at mange av dere har ventet på ♥

Love Love

Annonse