5 DESTINASJONER JEG VIL OPPLEVE NÅ!

Happy torsdag, skjønne venner ♥

For en fantastisk dag jeg hadde i går. Jeg fikk gleden av å møte et knippe nydelige mennesker, som vant konkurransen om en jentekveld i butikken min. Det er virkelig noe helt magisk over det å møte blogglesere personlig, og jeg måtte klype meg litt i armen innimellom, da jeg faktisk så at alle disse vakre jentene hadde kommet hit for å hilse på. Jeg er så heldig!

I dag står alt litt på hodet, og jeg stresser litt over at vi skal til Køben om ikke mange timer. Vi har enda ikke rukket å pakke… Fokus skal leveres til mamsen og Jon, og før vi vender snutene mot Gardermoen, skal en superflott kassedisk monteres i butikken. Noen ganger skulle man virkelig ønske at døgnet hadde mer enn 24 timer, men jeg fåt sette inn et ekstra gir, så skal det nok gå bra.

Jeg tenkte å dele en slags liste med dere i dag… Disse listene, ass. Lister er jo så kjekt, og siden jeg er så himla glad i å reise, tenkte jeg å by på en oversikt over de destinasjonene jeg har lyst til å dra til, akkurat NÅ! Hadde man bare hatt en konto stappfull av penger, eller hva?

Noen av destinasjonene har jeg nevnt ved flere anledninger tidligere, men nå verker det sånn i reisefoten at jeg må få utløp for litt reisefeber i form av dette innlegget.

MAROKKO: Nummer 1 på listen er Marokko. Vi har vært der en gang før, og jeg må si at dette er en detinasjon jeg ønsker å besøke på nytt. Det tar ikke lange tiden å komme seg dit, billettene kan man få til en bilig penge, og omgivelsene og fargene tar pusten fra en. En tur til Marokko hadde ikke gjort noe!Morocco-2


ALASKA: Altså… Finnes det noe mer magisk enn Alaska? Bare navnet setter fart på de indre bildene av gullgravere, isbreer, grizzlybjørner og uendelige historier om vågemot og eventyrlyst, og dette er definitivt en destinasjon man bør besøke i løpet av livet. Alaska, liksom… Noe så praktfullt!Alaska-2


CUBA: Jeg har mast så mange ganger om Cuba, at jeg snart blir nødt til å pakke kofferten og komme meg av sted. Dette er en destinasjon man også bare MÅ oppleve før det er for sent, og før landet mister sitt spesielle preg av gammel storhet. Ah, jeg vil kjøre rundt i amerikanske cadillacs fra et annet tiår, og drikke Cola som ikke er ekte Cola. Cuba-2


TOKYO: Tokyo er også en destinasjon jeg har gått og gnåla om i noe som føles som hundre år. Dette er nok den mest crazy og fargerike destinasjonen man kan reise til, og jeg ser for meg at jeg kan hente ekstremt mye inspirasjon til kommende kolleksjoner i nettopp Tokyo. Harajuku, sarru? Jeg hadde digget å designe en kolleksjon i harajuku-stil, med elleville fargekombinasjoner og mønstermiks, yay!Tokyo-2


MIAMI: Jeg får litt 80’s vibes når jeg tenker på Miami, noe som passer denne 80’s loveren helt perfekt. Jeg har så lyst til å reise hit på en heftig inspirasjonstur, og arrangere fotoshoots foran palmer, knallrosa vegger, og fargerike lifeguard towers på South Beach. Åh! MIami-2


Åhåj… Take me away, sier jeg bare…

Hvis dere hadde ubegrenset med penger, hvor ville dere da reist akkurat nå?