5 DESTINATIONS I NEED TO VISIT

Helloooo ♥

Jeg tror dere kjenner meg såpass godt at dere vet at jeg elsker å reise og oppleve verden, og det er ingen andre ting jeg heller vil bruke alle pengene mine på enn nettopp dette.

Minnene man sitter igjen med etter en fantastisk ferie er rett og slett priceless, og jeg er så ubeskrivelig glad for at jeg allerede har fått oppleve mange nydelige plasser rundt om kring i verden. Destinasjoner som Hawaii og California har gått rett inn på toppen av listen, og det er ingen tvil om jeg kommer til å dra tilbake. I tillegg er det selvfølgelig noen nye destinasjoner jeg drømmer om, og topplisten ser slik ut…

Denne listen har ALT… Både shopping, storby, kritthvite strender, kultur, sjø og historie, og halleluuuja sier jeg bare. I’m off… Heeheh…

Off til Kristiansand og Stavanger, for å være mer eksakt.. Ikke akkurat noen eksotisk drømmedestinasjon det der, men jaja. Er det ikke meldt sol i helgen da? Soooooooooool! Belinda og jeg sitter as we speak i bilen, og hygger med en real road trip, så da skrives vi litt senere ♥

Men dere? Hvilke 5 destinasjoner drømmer dere om å reise til?