5 FAVORITTER I SMINKEVESKEN

God morgen, skjønnheter ♥

Så deilig med de herlige tilbakemeldingene på forrige innlegg. Jeg blir så happy når dere inspireres av innleggene mine, og så blir jeg jo også veldig glad når dere deler deres meninger og erfaringer i kommentarfeltet. Hurraaa for et strålende engasjement, sier jeg bare!

Jeg har kommet meg vel frem til Stavanger, vi har sovet uendelig godt, og morgentimen har gått med til masse kos og superchilling i sengen. Deilig torsdag så langt, og nå må jeg bare komme meg ut for å få i meg den obligatoriske morgenkaffen. Det er jo ikke mulig å starte dagen uten, så jeg håper jeg klarer å dra Dennis med meg ut om ikke lenge. Hehe. 

Før vi kler på oss og setter kurs mot sentrum, tenkte jeg å vise dere mine favoritter i sminkevesken. Jeg vet at mange av dere lurer på hvilken sminke jeg bruker, og det er jaggu ikke så mange produkter jeg tar i bruk, skal jeg fortelle dere. Dette tror jeg de aller fleste av dere har fått med seg, og det eneste jeg sverger til er mascara, solpudder, og selvfølgelig en fresh lakk på neglene. Jeg kliner på noe rosa eller rødt på leppene hvis jeg skal freshe meg litt ekstra, så enklere blir det liksom ikke. 

De aller fleste favorittene er selvfølgelig fra MakeStyle, og husker dere mascaraen jeg tipset om i desember? Jeg var jo så skeptisk til å bytte ut mascaraen fra Helena Rubinstein, men nå har altså denne herligheten fra Too Faced, danket ut hele Helena. So looong, missy.. Snakkast!

Solpudderet er også fra MakeStyle, og er verdens beste solpudder. Nå har jeg riktig nok ikke testet ut noe annet, men dette pudderet både smaker og dufter sjokolade, og så legger det seg liksom så perfekt og naturlig på huden. I HVERT FALL hvis man påfører pudderet med den deilige og myke kosten fra Nilens Jord, og folkens? Pudderet er nå på tilbud. Yey!

1. Better than sex fra Too Faced HER 2. Kiss me on the tulips fra OPI HER 3. Chocolate Soleil fra Too Faced HER 4. Knallrosa leppestift fra H&M 5. Sminkebørste fra Nilens Jord HER 

Happy shopping, fininger, og happy torsdag! Måtte dere få en fantastisk dag så lenge, så oppdateres vi litt senere ♥

SMASK