5 GODE GRUNNER TIL AT JEG IKKE VELGER NOE ANNET…

Annonse: Love Beauty & Planet

Hver eneste gang jeg vasker håret, gjør jeg en liten forskjell for planeten vår – en liten forskjell som kan bety enormt mye i det lange løp. I hvert fall hvis vi er flere som tenker litt mer over hvilke produkter vi faktisk velger å bruke.

Jeg er stolt ambassadør for Love Beauty & Planet – en relativt ny produktserie for hår og hud, hvor målet er å gjøre fremtiden litt bedre og planeten vår litt vakrere. Jeg har brukt både sjampo, balsam og bodylotion fra dette merket i noen måneder nå, og kommer aldri til å bytte dem ut med noe annet. Det er det fem gode grunner til:

1. Produktene er veganske og ikke testet på dyr. Dette er superviktig for meg, når det kommer til valg av velværeprodukter.

2. Flaskene er laget av 100% resirkulert materiale. Et av målene til Love Beauty er å redusere avfall, noe jeg setter stor pris på. De jobber også aktivt for å redusere karbonavtrykket, og bidrar med € 40 per karbontonn til et karbonavgiftsfond som støtter programmer som bidrar til å redusere karbonutslipp og deponeringsavfall.

3. Innholdet gjør underverker for håret mitt. Det er både sterkt og glansfullt, i tillegg til å ikke bli så fort fett. Jeg bruker langt mindre tørrsjampo etter at jeg gikk over til Love Beauty & Planet, som er et stort pluss. Den enorme tørrsjampo-bruken hadde nemlig hodebunnen min ikke spesielt godt av.

4. Man får kjøpt produktene på vanlige dagligvarebutikker, som Meny, Spar, Kiwi. På H&M finner man dem også, og nå håper jeg så inderlig at flere butikker kan følge etter. Hallo, Rema 1000, hører dere meg? Prisen er langt rimeligere enn hos frisøren, og flaskene inneholder så mye som 400ml. Det betyr mer for pengene, og at flaskene får stå lenger i dusjen før man må gå til innkjøp av nye produkter. Hurra!

5. Det beste som finnes er body lotion på pumpeflaske – det blir så mye lettere da! Og Love Beauty & Planet har faktisk pumpeflasker med 400 ml deilig og velduftende body lotion. Jeg må alltid smøre meg med en god lotion etter en dusj, og huden min har aldri føltes så myk og god som nå. Nå i ammeperioden passer jeg riktignok på å ikke bruke lotion på overkroppen, men armer, legger og lår får den pleien de fortjener!

Det er jo litt vittig at et av de mest gjentagende spørsmålene jeg har fått her på bloggen opp gjennom årene, er hvilken type hårprodukter jeg bruker. Håret mitt har altså fått skryt av mange der ute, og det har ikke vært på grunn av svindyre sjampoer og kurer, hårpiller eller annet skvip. Det er rett og slett bare pga. rimelige alternativer som man enkelt får tak i på dagligvarebutikken.

Det som derimot er så fint nå, er at Love Beauty & Planet har en så vidunderlig visjon sammenlignet med mange andre merker. Det er jaggu ikke dårlig å få god samvittighet når man vasker håret, liksom! For som nevnt innledningsvis, så gjør jeg en liten forskjell hver gang jeg vasker håret, og det føles helt fantastisk!

Jeg ønsker at flere skal få samme gleden av disse produktene som meg, så hva sier dere til en giveaway? Jeg sier i hvert fall JA, og kommer om fem dager fra nå, til å trekke fem vinnere som får hver sin superfine hampveske med produkter fra Love Beauty & Planet.

Bli med i trekningen ved å skrive hvilken duft du ønsker deg, her i kommentarfeltet på bloggen. De ulike duftene kan du lese mer om her! Vinnerne annonseres på min facebook-side på førstkommende torsdag, så ta turen innom for å se om du er den heldige utvalgte.

Vi har forøvrig kommet oss til den andre og siste fergen på vei til Bergen. Vi nærmer oss med stormskritt, så nå gleder jeg meg skikkelig til å komme frem. En liten kaffepause på fergen gjør susen, og så er vi klar for fortsettelsen, hurra!