Annonse

5 KJAPPE MED GABRIELLE!

God morgen, herligheter ♥

Det er så krise at denne helgen går mot slutten.. Vi har hatt det så ubeskrivelig moro, og jeg blir jo så trist når ting tar slutt. Helgen har vært så vill, jeg er helt ferdig, men hjepes så mange fine minner jeg sitter igjen med. Palmesus FTW, sier jeg bare.. Dette blir ikke siste gang jeg blir med på moroen her i deilige Kristiansand!

Jeg har et hav av bilder jeg skal vise dere senere, men først må jeg selvfølgelig dele Gabrielle-intervjuet med dere. FOR en dame! Det har jeg sagt før, og i denne snutten blir vi alle enda bedre kjent med henne. Juuubiii!

Nå skal kofferten pakkes, og vi skal få i oss en god frokost før vi setter kursen mot Oslo. Vi vurderer en tur innom Dyreparken, så sant formen kommer seg. Akkurat nå er den nemlig langt fra kvalifisert til å stikke innom Kardemommeby, så vi får satse på at en digg frokost gjør susen, haha!

Hvordan har helgen vært, kjære venner? Har dere hatt det fint?

LOVE YA!

Annonse