Annonse

5 TING HAN IKKE VIL HØRE!!!

Haha, 

Selvom vi er i starten av flyttekaoset, og ikke i nærheten av halvveis, har jeg likevel fått smake på hva som er poppis og hva som virkelig ikke er poppis i det hele tatt – det er nemlig et par-tre ting man absolutt ikke skal spørre om eller si til en mann, når man holder på med inn- og utflytt, oppussing, og mekking av møbler!

Jeg har alltid vært ganske handy, og er den som alltid har skrudd og fikset ting på egenhånd. Derfor er jeg en av de ekstremt irriterende personene å være på flyttefot med, rett og slett fordi jeg liksom vet best. Sorry altså, men sånn er det bare. Jeg har skrudd sammen flere møbler enn de fleste, og jeg vet hvor viktig det er å både holde seg til bruksanvisningen, og i tillegg være nøyaktig, tålmodig og nøye. Det har jeg fått lære the hard way, da jeg en gang skrudde sammen en garderobe helt feil, og måtte demontere ALT for å få ting til å stemme. Damn, jeg glemmer aldri hvor sur jeg var, haha.

Dennis er av dem som selv mener at han er et naturtalent når det kommer til å mekke møbler, UTEN bruksanvisning!!!

Dette stemmer til en viss grad, men jeg klarer likevel ikke å holde meg helt unna. Når man er kontrollfreak, gjør det rett og slett vondt å se på den slags, haha, og jeg MÅ liksom bare være hun dødsirriterende samboeren som skal spørre og være helt nørd (UNNSKYLD, DENNIS!).

Jeg tenkte det kunne være like så greit å notere ned disse spørsmålene, sånn til alle dere kvinner dere ute som skal gjennom det samme flytte-mekke-helvete som meg.

Dette skal dere altså IKKE spørre mannen om!

1. Trenger du hjelp? Nei vettu hva! Hvorfor i alle dager skal en sterk mann ha hjelp av en slapp frøken? Dette spørsmålet her blir ikke alltid like godt mottatt, og det passer seg tydeligvis ikke å spørre om han trenger hjelp til å f.eks. skru. Å skru ka han for pokker klare sjæl, uten hjelp fra verken den ene eller den andre, haha. 

Konklusjon: La han komme til deg om han trenger deg!

2. Skal jeg bære den tyngste esken? LOL! Det spør man bare ikke om!

Konklusjon: Ta det letteste uansett. Legg gjerne til en liten; «du må ta det som er tyngst å bære siden du er så sterk!«

3. Er du snart ferdig eller? Om det går litt treigt med mekkingen av et møbel, vil det garantert ikke gå fortere om du stiller dette spørsmålet. 

Konklusjon: Ikke bry deg om hvor lang tid ting tar!

4. Har du husket å følge bruksanvisningen? Om svaret er ja eller nei, så skal jeg love deg at han blir irritert om han får spørsmålet. Det viser at du henger over han som en hauk, for å passe på at han gjør ting riktig. Dette skaper bare dårlig stemning!

Konklusjon: La han gjøre det på sin måte, og heller bli sur på seg selv om han ikke har gjort som i bruksanvisningen!

5. Du vet at det der er IKEAs enkleste møbel å skru sammen, sant? HEHE! Det skal jeg banne på at han er klar over fra før, og det er han ikke interessert i å bli minnet på om han sliter litt med å få skruene inn i riktig hull, haha!

Konklusjon: Aldri si noe sånt!

 

Så..

Å la være å si noe som dette ligger nok naturlig for de aller fleste, men er du så irriterende og kontrollerende som meg, kan det være en idé å notere ned dette, haha. Jeg vet ikke om jeg gleder meg til mer montering jeg altså, for i går ble det faktisk ganske dårlig stemnig. Jeg ler meg ihjel!! Hahahahah.

Talk later, babes!

LOVE YA’LL 

Annonse